top of page

Spillervurderinger: Sassuolo – Milan (0-2)Milan tok en sterk borteseier mot Sassuolo. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Gjør en svært god redning på Mazzitellis avslutning etter et lite kvarter og har god kontroll på det som kommer. Løser også et par pressede situasjoner på en god måte, men de lange oppspillene er ikke gode nok.

Zapata – 6,5 – Virker mer komfortabel i en forsvarstreer, og gjør en solid jobb defensivt. Har god kontroll i duellene, er rask nok til å følge Ragusa og løser ting bra med ball.

Bonucci – 6,5 – Kan se ut til å ha hatt godt av en liten pause. Endelig ser vi Bonucci gjøre en del av de tingene vi er vant til å se ham gjøre. Har et par strålende blokkeringer, noen vakre langpasninger og er generelt sett solid. Pådrar seg det gule i en unødvendig situasjon, hvor han river ned en motspiller på vei igjennom.

Romagnoli – 6,5 – Har litt for stor avstand til motspillere i noen situasjoner, hvilket tillater dem å sette fart før de utfordrer eller komme til gjennomspill litt for enkelt. Scorer 1-0-målet ved å slå Consigli i duell, i en situasjon hvor de fleste ville trukket seg.

Calabria – I/V – Starter forholdsvis godt, men er svært uheldig og pådrar seg en skade som tvinger ham til å bytte.

Kessie – 7,0 – Fantastisk forarbeid på Kalinics store mulighet, hvor han burde fått betalt med en målgivende. Er ellers involvert i flere gode sjanser, og driver fremover med en voldsom kraft. Kommer seg også til et par gode avslutninger på egenhånd og står frem som en av kampens klart beste spillere.

Montolivo – 6,0 – Tar mye av det defensive ansvaret på midten og gjør det på en god måte. Med ball blir det veldig lite fremdrift, selv om det er en del rom å avansere inn i. Trygt og greit, men har mulighet til å utrette mer.

Borini – 6,5 – Noterer seg for sesongens femte målgivende med et godt fremspill på Susos scoring, selv om spanjolen skal ha det meste av æren selv. Bidrar tidvis godt fremover og kommer til noen sjanser. Gjør en del rart med ball og har i overkant mange feilpasninger.

Suso – 7,0 – Spiller en nokså anonym kamp i store deler av oppgjøret, men varter opp med en klassescoring og er ellers involvert i en god del av det Milan skaper. Har en strålende venstrefot og spiller frem Kessie i gunstige posisjoner ved flere anledninger.

Calhanoglu – 6,5 – Starter kampen med et godt frisparkforsøk fra langt hold, og har en svært god dødballfot. Det fører til en målgivende pasning og ser man kun på statistikken gjør Calhanoglu en strålende kamp, men tyrkeren gjør også en del feil med ball. Man kommer dog ikke utenom det at han skaper flest sjanser, kommer til flest innlegg og har noen ok avslutningsforsøk.

Kalinic – 5,0 – Lite involvert og blir fraværende i store deler av kampen. Kommer til en kjempesjanse, men brenner den på nesten utrolig vis. Mangler fart til å utnytte overgangsmulighetene, og virker ikke å ha troen på at han kan skape noe.

Innbyttere:

Abate – 6,0 – Gjør en god jobb med å håndtere hurtige Ragusa, og leverer solid defensivt. Bidrar ikke veldig mye fremover på banen.

Locatelli – 6,5 – Godt innhopp, hvor han kommer seg til noen gode forsøk fra langt hold og leverer bra i en noe mer fremskutt rolle enn normalt.

Antonelli – I/V – Kommer inn på slutten og er lite involvert i de minuttene han får.

Montella – 6,5 – Her måtte Milan ta tre poeng, og da er det godt at man leverer en svært solid forestilling. Sassuolo slipper nesten ikke til noe, mens Milan har hele ti avslutninger på mål. Man kan stille noen spørsmålstegn ved lagoppstilling, og spesielt valget av Kalinic foran Andre Silva kan kritiserer. Musacchio burde også være et bedre alternativ enn Zapata, men sistnevnte leverte en god kamp her.

2 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page