top of page

Spillervurderinger: Sassuolo – Milan (0-1)Milan tok endelig tre poeng borte på Mapei Stadium. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Vinner duellen mot Berardi fra straffemerket, og gjør ellers et par godkjente redninger. Blir ikke satt på så mange prøver, men står solid. Et par svært gode igangsettinger!

Abate – 6,0 – Solid kontroll defensivt, men har heller ikke så mye å gjøre. Godkjent med ball, selv om det ikke blir så mange bidrag offensivt som man kunne ønske.

Zapata – 7,5 – Spiller en bunnsolid kamp! Vinner alt av dueller. Følger løp godt og har bra kontroll på Sassuolos angrepsspillere. Setter knapt en fot feil og er også nært scoring selv med en god heading.

Paletta – 6,5 – Leverer i likhet med Zapata en solid kamp i de fleste aspekter, men er ikke like fremtredende som colombianeren i avgjørende situasjoner. Lager egentlig et straffespark, men er svært heldig som ikke straffes for det av dommer.

Vangioni – 6,5 – Det er mye å kritisere Vangioni for, men nok en gang kommer han seirende ut av duell mot en svært vanskelig motspiller. Tidvis svak posisjonering og litt på etterskudd når han er nært å lage straffe, men spiller ellers veldig godt. Fantastiske stats defensivt, selv om treffprosenten med ball ikke imponerer all verden.

Kucka – 4,5 – Spiller i det store og hele en veldig svak kamp. Lager en klønete straffe, lever på kanten til det andre gule og mislykkes ofte med det han foretar seg med ball.

Sosa – 6,0 – God i førsteomgang og slår et par strøkne gjennombruddsballer. Rydder også opp forholdsvis bra defensivt, men i andreomgang faller prestasjonene noe.

Bertolacci – 6,5 – Strålende førsteomgang, med gjennomspillet til Deulofeu alene med keeper og nært å gjøre det samme når Bacca nesten kommer alene. Vinner også straffen med en utsøkt teknisk prestasjon, og bidrar også godt i frispilingen. Spiller ikke på samme nivå etter pause.

Suso – 5,5 – Tidvis svært anonym og brenner to enorme muligheter når han settes opp i strålende posisjon på slutten. Nesten utrolig at han ikke scorer, og totalt sett er det ikke all verdens prestasjon fra spanjolen. Skal dog ha for å komme til store sjanser, og har også et par gode gjennomspill.

Bacca – 6,0 – Setter straffen og er livligere enn hva vi har blitt vant til å se ham i det siste. Scorer også et som blir korrekt annullert med offside, men er ikke så langt unna å komme til flere scoringer. Svake prestasjoner teknisk og svak til å holde på ball.

Deulofeu – 6,5 – Starter svært godt, men blir i likhet med Suso litt anonym i perioder. Er dog involvert i svært mye av det som skapes og setter opp sin landsmann til det som skal være scoringer. Svært nær scoring selv også etter godt samspill med Bertolacci.

Innbyttere:

Pasalic – 5,5 – Tilfører svært lite og blir løpende i mellom uten å utrette noe. Legger ned mange meter og er med både defensivt og offensivt.

Ocampos – I/V – Gjør en godkjent jobb, både på topp og på kanten.

Poli – I/V – Inn helt på tampen og løser rollen som back når Abate blir skadet på slutten på en god måte.

Montella – 6,5 – Endelig vinner Milan borte mot Sassuolo! Starter kampen godt og har relativt god kontroll på Sassuolo defensivt, sett bort fra straffesituasjonene. Andreomgangen er svak og det er vanskelig å forstå byttene som gjøres.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page