top of page

Spillervurderinger: Sassoulo – Milan (0-2)


Milan tapte i går 2-0 mot Sassoulo. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6,0 – Gjør noen høyst kvalifiserte redninger, og kan ikke lastes nevneverdig for baklengsmålene. Til tider litt svake igangsettinger.

De Sciglio – 4,5 – Glipper markeringen på 2-0-målet, men ellers klarer han seg helt greit defensivt. Problemet er hva han foretar seg med ball. Treffer på 58,3 av pasningene, og en del av feilene er totalt ubegripelige. På tide å gi ham opp?

Alex – 5,0 – Leverer helt greit, men er en del ute av posisjon og redder seg så vidt inn. Sliter med å håndtere Berardi, men er solid i duellspillet og leverer greit med ball.

Zapata – 4,5 – Herregud. Etter en god måned var det nå tilbake til et helt håpløst nivå. Så ukonsentrert at det smerter en supporter å se på. Noen grusomme pasningsfeil, og blir tatt av etter knappe 70 minutter.

Antonelli – 5,5 – Den som bidrar best offensivt med hensyn til sin posisjon, men er knapt nok i posisjon defensivt i løpet av hele kampen. Avgir for store rom. Skal ha for å være solid når han kommer seg ned på riktig side, og er vanskelig å gå av. Svært nær scoring med en heading som går i tverrliggeren.

Honda – 5,5 – Er involvert i det Milan står for offensivt, men brenner to kjempesjanser tidlig i kampen. Utover i oppgjøret blir det få involveringer.

Kucka – 5,5 – En av de som står frem i Milans gode periode i førsteomgang, og er da en drivkraft i det offensive. Faller i kvalitet utover, men langt fra de verste.

Bertolacci – 5,5 – Er i likhet med Kucka toneangivende i Milans gode periode. Bra med ball gjennom hele oppgjøret, men velger litt for enkle løsninger og hindrer tempo i overgangsspillet. Skal ha frispark i forkant av 0-2.

Bonaventura – 5,5 – Er god den første halvtimen og involveres mye, men utover i kampen blir det flere feil enn normalt.  Tidvis godt samspill med Antonelli.

Balotelli – 4,5 – Ser frisk ut i starten og er involvert i flere gode overganger. Bruker litt lang tid med ball. Faller i kvalitet utover og kan ikke beskyldes for å jobbe spesielt hardt.

Bacca – 3,5 – Har et godt fremspill til Honda, men sett bort fra det mislykkes han med så godt som alt. 90 minutter mot et svakt forsvar burde være en bra mulighet, men elendige touch og tunnelsyn preger dette oppgjøret for Milans toppscorer. Uakseptabel opptreden på det første baklengsmålet, hvor han er uoppmerksom og slipper til skudd i sin sone.

Innbyttere:

Menez – 3,5 – Lykkes ikke med noe som helst i innhoppet. Ser utrent ut, og Milan blir totalt ufarlige når Menez kommer inn.

Romagnoli – I/V – Langt stødigere enn Zapata, men på ingen måte noe strålende innhopp.

Boateng – I/V – Tynt innhopp. Utretter ingenting.

Mihajlovic – 4,5 – Her er det vanskelig å unngå skjellsord, for dette var grusomme greier. Den første halvtimen er riktignok ganske bra, men hele oppgjøret preges av planløshet. At Romagnoli benkes er det vanskelig å forstå. Blir utvist for fjerde(?) gang denne sesongen, og selv om det er forståelig at han reagerer så må han kunne tøyle temperamentet noe. De siste 60 var ulidelig kjedelige! Det var smertefullt å presse seg gjennom det her.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page