top of page

Spillervurderinger: Sassoulo – Milan

Heller ikke mot Sassoulo gikk det veien for Milan. Her får du spillervurderingene fra 3-2-tapet:

Diego Lopez – 4,0 – Keeperen har vært en bauta denne sesongen, men i dette oppgjøret var det slett innsats fra spanjolen. Grusomt keeperspill på det første målet, selv om ballen aldri er inne, passiv på 2-0 og heller ikke imponerende på det tredje. Gjør noen gode redninger, blant annet en strålende benparade når Berardi er alene igjennom.

Abate – 6,0 – Har bra kontroll på Sansone og slipper ikke til mye på høyresiden. Tidvis positiv fremover. Må ut i pausen.

Alex – 5,5 – Flott scoring og er like solid i den duellen som i resten av kampen. Problemet er tempoet langs bakken, der han ved flere anledninger blir avslørt.

Paletta – 4,5 – Sliter med å håndtere Sassoulos angrepsspillere når han utfordres på fart og havner ofte på etterskudd når Berardi drar seg innover.

Bonera – 4,5 – Parkeres fullstendig av Berardi på 2-0, og sliter voldsomt med å håndtere sin unge landsmann.

Van Ginkel – 6,0 – Har kapasitet begge veier og skaper muligheter med fysikk og kraft fremover. Brenner en stor sjanse og bommer litt med timingen i noen situasjoner. Bra jobb defensivt.

De Jong – 6,0 – Bidrar med mange ballvinninger og bryter opp spillet til Sassoulo. Ekstrem ro med ball og setter opp flere potensielle kontringsmuligheter, uten at lagkameratene får det store ut av det. Treffer på tilnærmet samtlige pasninger.

Poli – 5,5 – Jobber knallhardt og gjør en godkjent jobb på midtbanen, men prioriterer tidvis feil i den defensive jobben når han går etter ball fremfor å ta ut et rom. Ikke god nok som høyreback og blir spilt ut i forkant av Sassoulos tredje scoring.

Honda – 5,5 – Mye involvert, men får ikke til det helt store. Sliter fremdeles med å være for endimensjonal som kant, når han alltid trekker innover. Bra når han først kommer inn sentralt i banen, men ikke noen spesielt imponerende opptreden.

Destro – 4,0 – Fryktelig lite involvert. Knapt borti ballen og kommer seg ikke til sjanser.

Bonaventura – 5,5 – Nydelig scoring når han drar seg forbi to mann og tupper den i lengste hjørnet. Får et veldig strengt rødt kort når han handser tidlig i 2. omgangen, og dermed setter han lagkameratene i trøbbel.

Innbyttere:

Suso – 6,0 – Assisterer på fint vis når Alex stanger inn utligningen på en corner, og har flere friske bidrag på høyrekanten. Får det røde for en stygg takling på Magnanelli.

Pazzini – I/V – Se Destro. Fryktelig tamt!

El Shaarawy – I/V – Endelig tilbake, men får ikke arbeidsforhold til å utrette noe i comebacket.

Inzaghi – 4,5 – Laget må ta en god del av skylden når to spillere blir utvist, men disiplinen har vært et problem sesongen igjennom. 12 røde kort er ingen tilfeldighet. Uheldig med noen dommeravgjørelser som blir avgjørende. Starter med et fryktelig temposvakt forsvar(sett bort fra Abate) mot et lag man burde vite at har tempo langs bakken, noe som må anses som en taktisk kjempebom fra Inzaghi.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page