top of page

Spillervurderinger: Sampdoria – Milan (0-2, eeo)Patrick Cutrone ble den store helten når Milan tok seg videre i Coppa Italia. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Reina – 8,0 – Ser av og til noe uryddig ut og gir en del unødvendige returer, men totalt sett leverer spanjolen en praktkamp her. En rekke redninger i toppklasse og er offensivt ute og avverger flere potensielt gode muligheter.

Abate – 5,5 – Stort sett bra kontroll defensivt, men blir tatt på svak posisjonering ved noen anledninger og trøbler litt i duellspillet. Slår noen gode innlegg som dessverre ikke ender i noe.

Zapata – 6,5 – Colombianeren har vært solid den siste tiden og følger opp med en god prestasjon her. Rydder opp etter Abate ved noen anledninger og har god kontroll, spesielt i hodedueller, hvor han vinner så å si alt.

Romagnoli – 6,0 – Gjør en del småfeil, men blir ikke straffet for det. Totalt sett en grei prestasjon.

Rodriguez – 6,0 – Får ikke veldig mye å gjøre, men gjør en god jobb når han utfordres på sin side. Bidrar ikke veldig mye fremover, men har et par fine fremspill.

Kessie – 5,5 – Setter opp Higuain til en god mulighet, men bidrar ellers ikke veldig mye fremover. Gjør en grei jobb på midten, men får tidvis litt trøbbel med kvikke Sampdoria-spillere.

Bakayoko – 6,5 – Ikke like god med ball som vi har sett ham den siste tiden, men god til å bryte spillet og vinner svært mye på midten.

Paqueta – 6,0 – Debutanten kommer greit fra det. De store øyeblikkene uteble, men han kom til en god avslutning på et langskudd og viste ellers noen fine tekniske detaljer. Rolig med ball og har litt artisteri i seg, men tidvis relativt anonym.

Castillejo – 6,5 – Den som skaper mest av de offensive spillerne, og er veldig mye involvert. Blir litt lett til tider og brenner noen brukbare sjanser, men uansett en positiv opptreden.

Higuain – 6,0 – Får en stor mulighet etter Kessies fremspill, men får ikke satt avslutningen mellom stengene. Ellers prøver han å være aktiv i det oppbyggende spillet, men det lykkes ikke veldig godt. Jobber godt.

Calhanoglu – 6,0 – Strøken assist på den siste scoringen, men ellers ikke all verden til kamp. Brenner en kjempesjanse og er ikke venn med ballen, men forhåpentligvis kan assisten gi litt selvtillit.

Innbyttere: Borini – 5,5 – Noen fine tekniske momenter, men det blir lite ut av det.

Cutrone – 9,0 – Hvilken avslutter unge Cutrone er! Setter to innlegg på utsøkt vis med avslutninger på første touch og avgjør med det kampen på egenhånd. Beveger seg veldig smart og leverer et nesten perfekt innhopp her!

Conti – 7,0 – Endelig er Conti tilbake, og jaggu endte det ikke med en assist! Fantastisk innlegg til Cutrone på 1-0, og ser ellers bra ut. La oss håpe han holder seg skadefri og finner formen.

Gattuso – 7,0 – Ikke en fantastisk god kamp fra Milan, men man tar en sterk seier borte mot Sampdoria og det må man anerkjenne. Gode bytter, som gir uttelling.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page