top of page

Spillervurderinger: Sampdoria – Milan (0-2)Milan slo Sampdoria 2-0 i Coppa Italia-oppgjøret, og er dermed klare for kvartfinale. Du kan lese mer om kampen i vår oppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Abbiati – 6,0 – Har bra kontroll på det som kommer, uten at han blir satt på de helt store prøvene. Kan holde flere baller, og dermed unngå å gi bort noen cornere.

Abate – 5,5 – Leverer godkjent defensivt, og det er verdifullt å ha en som matcher Muriel på fart. Offensivt er det veldig svakt, og kvaliteten på de lange oppspillene er på kanten til grusom.

Mexes – 5,0 – Stort sett solid, men er veldig ukonsentrert ved noen anledninger. Gir bort ballen i farlige situasjoner, men klarer å rydde opp i eget rot. Sliter en del med kvikke Muriel.

Romagnoli – 6,0 – Bra kontroll defensivt, men i likhet med sin stopperpartner har han litt problemer med akselerasjonen til Muriel. Trygg med ball og finner konstruktive løsninger.

De Sciglio – 6,5 – Leverer sin beste kamp på en god stund. Veldig stødig defensivt og bra med fremover. Gjør få feil og kombinerer bra med Bonaventura.

Cerci – 5,0 – Prøver på mye, men lykkes med relativt lite. Får lite støtte fra Abate.

Kucka – 5,5 – Legger ned mange meter og gjør i så måte en viktig jobb defensivt, men med ball er det for svakt. Viktig å ha duellkraft og fysikk på midtbanen, men basisferdighetene er ikke gode nok.

Bertolacci – 6,5 – Imponerer med aksjonsradiusen, både offensivt og defensivt. Stor løpskapasitet, og fortsetter å overbevise med sin kreative kraft på midtbanen. Strålende forarbeid på 1-0-målet, når han drar seg forbi to mann og spiller fri Bacca i mellomrommet.

Bonaventura – 6,5 – Fortsetter å overbevise. Involvert i det meste som skapes offensivt, og får det meste til å se enkelt ut. Virkelig i flyt for tiden og viser at han har ferdigheter til å skape ubalanse i Sampdoria-forsvaret, selv om målpoengene uteblir i dette oppgjøret.

Niang – 6,5 – Fortsatt litt for glad i å prøve på egenhånd, og går tidvis for lenge med ball. Med det sagt er Niang en skapende kraft med rå fysikk og teknikk. Strålende scoring.

Bacca – 7,0 – Ikke så mye involvert, men når han først involveres gjør han ting meget bra. Perfekt timing på fremspillet til Niang ved 1-0, og viser seg som en toppspiss når han setter inn 2-0 etter en god dragning og fin avslutning.

Innbyttere:

Honda – I/V – Preger ikke kampen all verden, før han glimter til med et strålende forarbeid på 2-0. Drar av en mann og leverer den målgivende pasningen til Bacca.

Poli – I/V – Jobber hardt. Lite involvert med ball.

Mauri – I/V – Får ikke så mye tid på banen, men viser stor vilje til å involvere seg. Gode basisferdigheter og overraskende bra i duellene.

Mihajlovic – 6,0 – Solid kamp fra Milan, uten at det er ekstremt overbevisende. Bra kontroll defensivt, uten at det offensive er veldig imponerende. Kunne med fordel satt inn Mauri fremfor Poli, men fint å se unggutten få sjansen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page