top of page

Spillervurderinger: Sampdoria – Milan (0-1)Christian Brocchi fikk en god start på sin trenerkarriere i Milan med 1-0 over Sampdoria. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Gjør en fantastisk redning fra kloss hold når han tvinges i aksjon. Ellers ikke veldig mye å gjøre.

Abate – 6,5 – Stormer opp og ned høyresiden, og bidrar godt offensivt. Et fantastisk innlegg når Bacca får en kjempemulighet. Strålende defensivt, med en rekke ballvinninger og gode taklinger.

Alex – 6,0 – Solid duellspill og gjør det enkelt med ball. Ikke veldig mye å gjøre, men håndterer det som kommer uten nevneverdige problemer.

Romagnoli – 5,5 – Slipper til motspillere litt for lett til tider. Ikke i sin beste form og mangler noe av overskuddet vi har sett tidligere, men ferdighetene i frispillingsfasen er viktig i dette oppgjøret.

Antonelli – 5,5 – Har en del posisjoneringsfeil som kunne blitt straffet hardt mot bedre motstand, men er også solid når han utfordres. Offensivt er det ikke all verden, spesielt ikke når han skal slå langt.

Bertolacci – 5,0 – Har ikke vært god i det siste, og fortsetter den dårlige trenden her. Mange balltap og slurvete touch. Lite involvert.

Montolivo – 5,5 – Tynt med bidrag både i det offensive og defensive. Mye involvert, men er tidvis svært unøyaktig. Klok posisjonering gjør at Milans midtbanetreer ser kompakt ut.

Kucka – 7,0 – For en maskin Kucka er. Rå duellkraft, stor aksjonsradius og voldsom intensitet. I tillegg bidrar han godt fremover i banen, med flere strålende pasninger, samt et vanvittig driv og gjennombruddskraft. Litt upresis til tider.

Bonaventura – 6,0 – Sliter med å finne seg til rette i ny rolle i førsteomgang, men spiller seg opp utover i kampen. Fantastisk forarbeid på scoringen og svært kvikk når han kommer rettvendt.

Bacca – 6,0 – Kommer til mange sjanser og bør score flere, men setter kampens eneste. Direkte svak i det oppbyggende spillet, men er en konstant trussel for Sampdoria. Ufattelig å avslutte med rabona alene med keeper!

Balotelli – 7,0 – Spiller en svært god kamp, selv om målet uteblir. Flere gode avslutninger og en rekke gode fremspill, men det er først og fremst jobben han gjør i oppspillsfasen som er avgjørende. Enormt sterk med mann i rygg og god til å komme seg rettvendt. Jobber også bra defensivt.

Innbyttere:

Poli – 6,0 – Solid i det defensive og har bra arbeidskapasitet. Tynt med ball.

Menez – I/V – Borti ballen en gang på drøye ti minutter. Fryktelig tamt innhopp.

Boateng – I/V – Kommer inn helt på tampen.

Brocchi – 6,5 – Den nye treneren får en god start på sin topptrenerkarriere. Milan slipper til forholdsvis lite og skaper mer enn nok sjanser til å vinne, uten at man kan si at Sampdoria ble blåst av banen. Førsteomgangen imponerte ingen, men det tok seg opp og totalt sett var det en godt gjennomført kamp fra Milans side.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page