top of page

Spillervurderinger: Sampdoria – Milan (0-1)Milan tok en solid seier borte mot Sampdoria. Du kan lese mer om oppgjøret i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,5 – Hvilken keeper 17-åringen er! Henter frem tre helt matchavgjørende kjemperedninger og har også noen svært gode involveringer når han kommer ut i feltet. Et par svake igangsettinger, men alt i alt en meget solid kamp fra unggutten.

Abate – 6,0 – Får en liten revansj etter et par svake kamper den siste tiden. Solid defensivt og stort sett trygg i det han foretar seg.

Paletta – 6,0 – Fortsetter som sist med en solid prestasjon. Sterk i duellspillet og bra kontroll defensivt, men med ball er det ikke alt som er like bra. En del svake oppspill og litt for høy feilprosent på pasninger.

Romagnoli – 6,5 – Har et par litt unødvendige feil grunnet at han ønsker å spille seg ut hver gang, men alt i alt leverer Romagnoli en svært god kamp. Defensivt har han bra kontroll på det meste og med ball er den unge stopperen aldeles strålende.

Calabria – 6,0 – Litt på etterskudd ved et par anledninger, men gjør sine saker greit i første kamp fra start denne sesongen. Bra med offensivt, selv om det blir litt upresist, og alt i alt en godkjent opptreden på feil bakcplass.

Sosa – 5,0 – Høy feilprosent, selv om han er bra til å vri spillet og løser en del situasjoner godt. Et par stygge balltap og defensivt har han klare mangler med tanke på arbeidskapasitet i indreløperrollen.

Montolivo – 6,0 – En grei match fra kapteinen. Rolig med ball og et par gode pasninger gjennom ledd som skaper gode overgangsmuligheter. Har mangler defensivt og rommet foran stopperne blir åpent i overkant ofte.

Bonaventura – 6,5 – Har en gjennombruddskraft få andre kan vise til i sin midtbanerolle og skaper ubalanse hos Sampdoria ved en rekke anledninger. Jobber også godt defensivt, selv om han muligens er noe uryddig i stilen. Snytt for straffe når han legges i bakken.

Suso – 7,0 – Involvert hver gang Milan skaper noe og er der også når det skal avgjøres. Setter opp Bacca med en strålende pasning og viser stadig at han er en vanskelig mann å stoppe. Skaper stadige problemer for Sampdoria med kvikke bein og har et stort repertoar. Fortsetter den gode sesongstarten og skulle også fått et straffespark.

Lapadula – 5,5 – Svært gode bevegelser, spesielt i bakrommet, men kommer seg ikke til nevneverdige sjanser og dermed blir det ikke all verden med han på banen. Sterkere i duellene enn Bacca, men ingen stor duellspiller.

Niang – 5,5 – Med franskmannen tilbake vinner Milan, og det er nesten ufattelig hvor stor forskjell det er på poengfangsten med og uten 94-modellen. Det er dog ikke han som skal ha æren for denne seieren. Et par gode involveringer og har et fantastisk ferdighetsregister, men blir litt for opptatt av å gjøre alt på egenhånd når muligheten byr seg. Burde fått straffe.

Innbyttere:

Locatelli – 5,5 – Unggutten leverer en godkjent kamp i innhoppet. Bra med ball og imponerer defensivt. Et par urutinerte feil som kunne kostet poeng, uten at de er veldig stygge.

Bacca – 7,5 – Colombianeren ble benket etter å ha hatt en disputt med Montella denne uken. Svarer på perfekt måte når han kommer inn og er i fyr og flamme. Setter inn en fin scoring, har en i stolpen og hele laget virker å våkne når han kommer på banen.

Gomez – I/V – Kommer inn på overtid. Viser deilig ofringsvilje og tråkker til voldsomt i duellene når det skal ryddes unna på tampen.

Montella – 6,5 – Milan holder nullen for første gang denne sesongen, selv om det krevde en strålende opplagt Donnarumma for å oppnå akkurat det. Offensivt skapes det ikke all verden, men Milan blir snytt for minimum to straffer og med Bacca inn våknet også offensiven. Gode bytter og skal ha for å gjøre grep tidlig.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page