top of page

Spillervurderinger: Roma – Milan (1-1)Mye takket være en god Donnarumma tok Milan ett poeng borte på Olimpico. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 8,5 – Står som en levende vegg og gjør noen nærmest utrolige redninger! Slipper inn et, men det kommer som en følge av en retur etter enda en redning. Banens store spiller.

Calabria – 6,5 – Fremstår veldig solid defensivt og har bra kontroll på sin side. Leser spillet godt og gjør en god kamp, selv om bidragene offensivt ikke er så voldsomt mange.

Musacchio – 5,5 – Gjør en god jobb og er god i store deler av kampen, men er dessverre uheldig/klønete og sender ballen mot eget mål i forkant av Zaniolos scoring. Sliter med Dzeko i duellspillet.

Romagnoli – 7,0 – Sterk i lufta, posisjonerer seg godt og spiller med ro. Står frem som kaptein og har flere viktige involveringer, hvor han kaster seg inn for å blokkere avslutninger eller setter inn avgjørende taklinger.

Rodriguez – 6,0 – En kamp helt på det jevne fra Rodriguez. Trygg med ball og har bra kontroll.

Kessie – 6,5 – Noe bedre enn hva han har vært i en periode nå. Har en fysisk tilstedeværelse som er viktig og bruker styrken sin godt i denne kampen. Kommer også på dype løp fra midten, men har litt å gå på når det skal tas valg med ball.

Bakayoko – 5,5 – Hans svakeste kamp på lenge. Rotete med ball, og mister den ofte. Rydder unna en del på midten, men alt i alt et lite minus i margen for Bakayoko.

Paqueta – 6,5 – Utsøkt assist, hvor han drar av Pellegrini og prikker ballen inn til Piatek! Veldig livlig i førsteomgang, men blir mindre synlig utover i kampen.

Suso – 5,5 – Ble snytt for en straffe i en situasjon hvor han ble brøytet i bakken av Kolarov. Det har vært snakk om en offside i forkant, men foreløpig har det ikke kommet noe fra offisielt hold om dette. Ellers ikke veldig imponerende. Involvert i en del, men skaper lite.

Piatek – 7,0 – Gjør det han skal! Kommer til en avslutning og setter den kontant i mål! Strålende bevegelse på målet og ellers løper polakken mye, går i duellene og jobber på alt.

Calhanoglu – 4,5 – Ny svak kamp. Lite involvert og mangler fart til å skape ting på egenhånd.

Innbyttere: Castillejo – I/V – Forholdsvis godt innhopp. Skaper litt på egenhånd og viser hvor viktig det kan være å ha tempo. Bedre på høyre enn på venstre.

Laxalt – I/V – Nær scoring når han kommer seg inn i feltet og tvinger frem en god redning fra Olsen.

Cutrone – I/V – Kommer til en avslutning på mål på de minuttene han får.

Gattuso – 6,5 – Ett poeng borte mot Roma er sterkt, selv om man gjerne skulle sett at det ble tre. Gattuso kan takke Donnarumma for poeng etter denne kampen, men i perioder er Milan også klart best borte på Olimpico. Det skapes riktignok alt for lite og mangelen på fart på kantene er åpenbar. Byttene kommer for sent og man ser også hvilken innvirkning de kunne hatt om de fikk mer tid på banen, da det skapes langt mer på tampen enn i store deler av andreomgang.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page