top of page

Spillervurderinger: Roma – Milan (0-2)Milans fantastiske form fortsatte mot Roma, og Cutrone og Calabria sørget for 2-0-seier. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Settes på få prøver, men har grei kontroll på det som kommer. God i feltarbeidet, men tar tidvis litt vel stor risiko i frispillingen.

Calabria – 8,0 – 21 år gammel og med tillit over tid for første gang i sin karriere imponerer Calabria voldsomt! Høyrebacken hadde full kontroll defensivt og var samtidig svært god offensivt mot Roma. Turte å bli med frem hver gang sjansen bød seg og fikk betalt i det han chippet inn 2-0 over en utrusende Alisson. Ja, du leste riktig! 21 år gammel høyrebacket som chippet keepere er ikke hverdags.

Bonucci – 7,0 – Har måttet tåle en del kritikk tidligere, men nå skal det gis ros også! Milan holder nullen for femte kamp på rad og det skal stopperparet ha mye av æren for. Bonucci styrer forsvaret på strålende måte for tiden, og selv om han ikke er den som står frem mest gjør han en uvurderlig jobb.

Romagnoli – 7,5 – Spiller sin 100 kamp for Milan, og leverer så til de grader. Er først på alt, blokkerer det som kommer av skudd og har 90% treffsikkerhet på pasningene. Holder også på å score mot gamle lagkamerater, men stoppes av en god takling.

Rodriguez – 7,0 – Strålende defensivt og svært god i frispillingen. Slår knapt en feilpasning, bruker kroppen på en svært god måte og er viktig i frispillingen.

Kessie – 7,5 – Tar for seg noe voldsomt på midtbanen. Rydder unna motspillere, spiser opp Nainggolan og skaper overgangsmuligheter. Et beist!

Biglia – 7,0 – Fortsetter å levere godt på midten. Leser spillet på strålende vis, og er også den som er mest involvert med ball i hele laget. Det gjør han på en svært bra måte.

Bonaventura – 6,5 – Tidvis litt usynlig, men gjør en strålende pressjobb sammen med Kessie. Har også noen pasninger av høy klasse og skaper gode muligheter, men litt høy feilprosent.

Suso – 6,5 – Starter veldig svakt og virker frustrert den første halvtimen, men spiller seg stort opp og rett etter pause slår han den målgivende pasningen til Cutrone. Etter hvert kommer det også flere gode fremspill, og totalt sett ble det en god prestasjon.

Cutrone – 7,0 – Har vi sett en bedre målsnik siden Inzaghi? Får pirket inn nok en scoring, selv om det ikke er vakkert. Lite involvert ellers, men står godt opp i duellene med Manolas og gjør det han er satt på banen for å gjøre.

Calhanoglu – 6,5 – Svært god i første del av kampen, før det kommer en periode med litt mange feil. Roter bort en del gode sjanser, men skaper også mye. Jobber svært godt defensivt! Nære scoring.

Innbyttere:

Kalinic – 6,5 – Fantastisk assist på 2-0-målet, hvor han timer gjennomspillet på perfekt vis. Er også god i oppspillsfasen ved en del tilfeller, men mister ballen en del. Merkelig å se på posisjoneringen, når han gang på gang blir stående utenfor 16-meteren når medspillerne søker mot linja for å slå inn.

Borini – I/V – Burde scoret på et fantastisk innlegg fra Calhanoglu, men klarer ikke sette ballen i nettmaskene i dette innhoppet.

Montolivo – I/V – Et par deilige touch. Sprer ro i minuttene han spiller på overtid.

Gattuso – 8,0 – Jeg blir stadig voldsomt imponert av den jobben han har gjort! Taktisk treffer han bortimot perfekt her, og laguttaket gir også full uttelling. Har fått på plass et svært solid lag, som også scorer de målene som trengs og tar den største skalpen i sin tid som Milan-trener her. 2-0 borte på Olimpico er rett og slett særdeles sterkt, og prestasjonen i andreomgang var overbevisende!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page