top of page

Spillervurderinger: Real Betis – Milan (1-1)Et skadeplaget Milan fikk ytterligere utfordringer når flere spillere måtte forlate banen mot Betis, men fikk likevel med seg et poeng. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret: 

Reina – 6,5 – Gjør to helt avgjørende redning på tampen og står i det store og hele en god kamp, men noe skuffende balldistribusjon fra Reina.

Musacchio – 6,0 – Ruser litt mye ut av forsvarsleddet, men er også flink til å stå opp og bryte foran i avgjørende situasjoner. Veldig bra med ballen. Pådrar seg dessverre en stygg skade og er satt ut av spill til over nyttår.

Zapata – 5,5 – Sliter litt når det går fort med Betis-spillerne, men gjør ikke noen store feil og leverer en helt grei kamp.

Rodriguez – 6,0 – Mister markeringen på 1-0, men er ellers relativt solid. Gjør en redning på strek og har ellers relativt god kontroll, selv om han ser noe mindre komfortabel ut som stopper enn hva han normalt er på backen.

Borini – 4,5 – Svakt. Lav treffprosent på pasninger, løper mye hodeløst imellom og skaper ingenting fremover.

Kessie – 6,0 – Vinner mange dueller og viser stor vilje på en midtbane som må dekke mye rom og legger ned voldsomt med meter sammen med Bakayoko.

Bakayoko – 6,5 – Spiller seg stadig bedre og er avgjørende her for å hindre Betis raske overganger. Er også bra med offensivt og viser at han har kreativitet til å tilføre Milan ting også fremover på banen.

Calhanoglu – 5,5 – Sliter med å prege kampen og har overraskende mange pasningsfeil. Noe rusten etter skade, men er også med å skape noen muligheter.

Laxalt – 4,5 – Hodeløs løping, hvor han presser ut på feil side og etterlater Rodriguez veldig alene til tider. Veldig lite involvert med ball.

Suso – 7,0 – Stadig Milans beste spiller, og setter nok en gang en viktig scoring! Den er noe heldig, men Suso legger innlegget på mål og får uttelling. Har også noen farlige avslutninger ellers og skaper mye trøbbel for Betis.

Cutrone – 5,5 – Er mye isolert og får ikke til all verden, men gjør en god jobb som førsteforsvarer. Vanskelige arbeidsforhold i dette oppgjøret.

Innbytter:

Abate – 3,5 – Fryktelig innhopp. Slår bort ballen to ganger til farlige Betis-sjanser og pasningskvaliteten er elendig.

Romagnoli – I/V – Må inn når Musacchio blir skadet. Gjør en solid jobb.

Bertolacci – I/V – Rekker ikke utrette all verden i sitt innhopp.

Gattuso – 6,0 – Sterkt resultat, men det er egentlig en svak kamp fra Milans side. Betis skaper en hel del og hadde fortjent seier her, så Gattuso får si seg fornøyd med å ta ett poeng her. Mister nye spillere til skade og har en utfordring å bryne seg på fremover.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page