top of page

Spillervurderinger: Pescara-Milan (1-1)Milan klarte bare ett poeng borte mot bunnplasserte Pescara. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 4,5 – Gjør et par gode redninger, men alt i alt er det 18-åringen som koster oss poeng i denne kampen. Forferdelig tabbe på tilbakespillet fra Paletta.

Calabria – 6,5 – Frisk opptreden fra den unge høyrebacken! Bra driv offensivt og viser gode tekniske ferdigheter. Trygg med ball og klarer seg også svært bra defensivt. Får noe trekk for å ha mange balltap, men totalt sett en av våre beste i denne kampen. Et par strålende innlegg!

Paletta – 5,0 – Kan ikke lastes for selvmålet, selv om man ikke skal slå støttepasningen på mål. Sliter ellers mot kvikke Pescara-spillere og er ofte på etterskudd. Bidrar nesten bedre offensivt enn defensivt, og det er egentlig ikke veldig positivt for en stopper med begrensede offensive kvaliteter. Mye ute av posisjon.

Romagnoli – 6,5 – Rydder stort sett opp det som kommer. Sterk i duellene, leser spillet godt og er svært god med ball. Fryktelig nært å avgjøre når han header ballen i stolpen!

Vangioni – 6,5 – Har levert på venstrebacken og gjør en ny god kamp her. Voldsom intensitet, både offensivt og defensivt. Vinner mange frispark og er en konstant trussel langs venstresiden.

Pasalic – 6,0 – Skal ha for scoringen, og det at han til stadighet er i boksen når Milan kontrer. Enorm løpskapasitet, men det mangler en del i ferdighetsregisteret for at han skal prege kamper i veldig stor grad.

Sosa – 5,0 – Tidvis bra i førsteomgang, men senker tempoet noe i en del angrep. I andre virker han tung og sliten, og gjør mye feil både offensivt og defensivt. Svake dødballer. Fryktelig nær scoring!

Fernandez – 5,5 – Jobber godt og er kvikk i beina, men blir ikke helt den forløsende kreative kraften man har håpet på at han skal være.

Ocampos – 5,5 – Har fysikk og ferdigheter, men det blir veldig mye nesten i denne kampen. Mye involvert og gjør en hel del bra, uten at det gir noe sluttprodukt.

Bacca – 6,0 – Strålende forarbeid på det som til slutt ender i scoring, og legger ellers fint til rette for flere gode muligheter. Veldig lite involvert, men bidrar positivt når han er det. Nært scoring, men ikke helt kald nok i det avgjørende øyeblikket.

Deulofeu – 6,5 – Starter svakt, men utover i kampen står han frem som Milans klart farligste angrepsvåpen. Skaper det som er av sjanser og er tidvis et angrep alene, men det blir litt for ineffektivt. Umulig å ha kontroll på for Pescara-forsvaret.

Innbyttere:

Lapadula – 6,0 – Kommer til to store sjanser, hvorav den ene stoppes på streken. Er ellers involvert i flere gode angrep og skaper sjanser.

Locatelli – I/V – Preger midtbanen i større grad enn Sosa makter, men får ikke satt opp tempoet veldig mye. Litt i overkant skuddvillig fra langt hold, og noe het defensivt.

Kucka – I/V – Svakt innhopp. Tilfører fint lite.

Montella – 5,0 – Kan ikke gjøre noe med baklengsmålet, men Pescara er uansett et lag man skal slå. Det blir skapt nok sjanser og Milan har stort sett grei kontroll defensivt, men det mangler det siste lille som avgjør kampen. Ikke noen grusom kamp fra Milan, men det er skuffende at det virkelige trykket ikke kommer før det nærmer seg overtiden.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page