top of page

Spillervurderinger: Parma – Milan (1-1)Milan klarte bare et poeng i oppgjøret mot Parma, men beholder fortsatt fjerdeplassen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Gjør noen gode redninger og har en viktig inngripen når han hindrer en potensiell kjempesjanse i førsteomgang. Gjør en feil når han bommer på timingen i det han støter ut på stolpetreffet, men ellers en solid forestilling. Sjanseløs på målet.

Conti – 5,0 – Sliter med å finne rytmen og går seg i trøbbel ved en rekke anledninger. Fint med offensivt, men innleggskvaliteten er ikke bra nok.

Zapata – 6,5 – Gjør en veldig solid jobb når han er tilbake etter en periode ute av laget. Har bra kontroll på Gervinho, og bruker fysikken sin svært godt.

Romagnoli – 6,0 – En helt grei kamp fra kapteinen, men til tider trenger han litt av hjelpen han får fra Zapata.

Rodriguez – 6,0 – Leverer en middels førsteomgang, men spiller seg noe opp etter at det legges om til tre bak.

Kessie – 5,0 – Et langt steg tilbake fra den prestasjonen han leverte sist. Slurver med ball og virker uinspirert og ufokusert.

Bakayoko – 6,0 – Trøbler litt med fysikken til Kucka, men har stort sett bra kontroll på midtbanen. Blir noe uforståelig tatt av.

Calhanoglu – 5,5 – Skuffende opptreden, med overraskende svakt pasningsspill. Jobber utrettelig helt til han blir tatt av.

Suso – 6,0 – Får sin første assist på en liten evighet. Skaper også en del utenom målet, men tråkker også vel mye på ballen.

Piatek – 5,5 – Kommer til lite og er lite involvert. Noen gode bevegelser

Borini – 4,5 – Skaper absolutt ingenting, og alt spillet tvinges mot venstre ettersom Borini ikke klarer å involvere seg i det oppbyggende spillet. Roter det til når han flyttes ned på back, og lager det unødvendige frisparket som gir utligningen.

Innbyttere: Cutrone – 5,5 – Vil mye, men det er svært lite som stemmer i dette oppgjøret.

Castillejo – 7,0 – Viser en vilje til å skape noe og løper med en annen intensitet enn de andre gjør. Det fører til at han kommer fri i boksen og stanger Milan i ledelsen med en god heading. Hadde fortjent å starte.

Biglia – 3,5 – Helt fryktelig innhopp! Får det gule for å være for sent ute, noe han er hele veien. Mister ballen i forkant av frisparket og jager på etterskudd hele veien etter at han kommer inn. Ferdig på dette nivået?

Gattuso – 4,5 – Når Milan hadde alt i sin hule hånd, og mulighet til å sikre seg ytterligere fordel i kampen om Champions League så svikter det. Borini skal ikke starte i kamper hvor Milan er klare favoritter, og den taktiske tilnærmingen er helt feil. Sliter med å forstå hvorfor Bakayoko byttes ut, og å sette inn Biglia og å flytte Borini ned som back var svake valg som dessverre førte til poengtap.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page