top of page

Spillervurderinger: Parma – Milan (0-1)Milan tok endelig tre poeng igjen, når Parma ble slått 1-0 etter en sen scoring av Theo Hernandez. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.5 – Lite å gjøre gjennom hele kampen, men gjør en fantastisk redning når Gervinho er igjennom etter en marignal offside. Ser solid ut og setter i gang spillet på bra måte ved flere anledninger.

Conti – 6.5 – Meget solid defensivt, hvor han har full kontroll på hurtigtoget Gervinho gjennom hele kampen. Meget bra timing i taklingene og endelig i ferd med å spille seg i form i Milan-trøya. Gjør ikke veldig mye ut av seg fremover, men det var nok i henhold til kampplanen.

Musacchio – 6.5 – Strålende i pasningsspillet og stort sett bra i det å hindre Parmas hurtige overgangsspill. Sliter litt i duellspillet mot Kucka, men alt i alt en fin prestasjon fra Musacchio.

Romagnoli – 6.0 – Litt mindre synlig med ball enn Musacchio, men kanskje noe bedre i duellspillet. Leser spillet fint og har relativt bra kontroll.

Hernandez – 7.0 – Ligger veldig mye bedre i forsvar enn han tidvis gjør, og det skyldes nok mye at Milan var forberedt på Parmas kontringsspill. Derfor var Theo noe mindre synlig offensivt, men han vartet likevel opp med matchvinnerscoringen!

Kessie – 5.5 – Ikke veldig synlig og litt sånn halvveis i presspillet. Startet kampen helt greit, men faller litt utover i oppgjøret.

Bennacer – 6.5 – Ny solid prestasjon fra Bennacer! Det er noe litt overilt over Bennacer, men han er enorm til å vinne ball og er også en veldig bra pasningsspiller.

Calhanoglu – 5.5 – Relativt usynlig, men gjør en solid jobb uten ball. Har noen ålreite forsøk fra distanse i andreomgang, selv om de kommer litt som en følge av at han sliter med å finne gode alternativer.

Suso – 6.0 – Får en del spillerom, men det er som det litt for ofte blir med Suso. Han skal inn i banen og slå det samme innlegget eller skyte mot det lengste hjørnet. Det fungerer ikke i dette oppgjøret, men han skaper en del problemer for Parma. Sliter med å holde tempoet oppe i pasningsspillet.

Piatek – 5.0 – Det begynner å bli en tendens at Piatek kommer til få sjanser og det gjentar seg her. Har noen gode involveringer, men får ikke kommet til nok avslutninger og virker å ha veldig lite selvtillit for tida.

Bonaventura – 6.0 – Skaper mye og ser farlig ut når han har ball i beina. Får ikke så mye ut av det i denne kampen, men det vises at laget har savnet Bonaventura.

Innbyttere: Leao – 5.5 – Mer involvert enn Piatek, men sliter likevel med å prege kampen nevneverdig.

Krunic – 6.0 – Ny oppløftende prestasjon! God med ball og svært bevegelig på motstanders halvdel. Ser ut som en solid spiller.

Pioli – 6.5 – Ikke all verdens resultat isolert sett og Milan skaper litt for lite til å møte et lag som Parma, men Milan hadde en ordentlig god kampplan og hadde veldig bra kontroll på denne kampen. Pioli hadde tatt tydelige grep for å håndtere Parmas kontringsspill og det ga resultat i form av en viktig trepoenger!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page