top of page

Spillervurderinger: Palermo – Milan (1-2)Milan vant i går 2-1 i bortekampen mot Palermo. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Må i aksjon en del ganger, uten at det er de vanskeligste avslutningene som kommer før utligningen. På baklengsmålet burde Donnarumma blitt stående lenger, og i situasjoner alene med spissen har unggutten litt å jobbe med.

Abate – 5,5 – Har stort sett god kontroll, men gjør en fryktelig slett jobb i forkant av utligningsmålet når han knapt setter noe press på Diamanti i mellomrommet. Trygt i det han foretar seg med ball.

Paletta – 6,0 – Gjør en enorm blokkering som hindrer en god avslutning fra drøye 10 meter. Litt på etterskudd ved en del anledninger og blir litt tung når det går fort langs bakken, men skal ha for oppofrende stil og solid duellspill.

Romagnoli – 6,0 – Den viktigste brikken i forsvaret når det stormer som verst og opptrer svært solid i det meste av kampen, men gjør en glipp når han ikke følger løpet til Nestorovski og det kunne kostet dyrt. Gjør mye bra med ball og løser opp en del vanskelige situasjoner med stoisk ro.

De Sciglio – 6,0 – Har en vanskelig oppgave mot kvikke Embalo, men håndterer det ganske bra. Slipper til litt for mange innlegg på venstresiden.  Starter veldig godt offensivt og slår et godt innlegg i forkant av 1-0.

Kucka – 5,0 – Er knapt borti ballen i det hele tatt og blir bare løpende i mellom. Gjør ikke noen veldig god kamp defensivt heller og dermed blir totalen ganske svak.

Locatelli – 5,5 – Slår bort uvanlig mye baller og setter eget lag i en del vanskelige situasjoner når man blir brutt på egen halvdel. Skal ha for å ta mye ansvar med ball og slår også en hel del gode pasninger, spesielt etter utligningen, hvor Locatelli bidrar godt til at Milan skaper et trykk.

Pasalic – 5,0 – Leverte godt i debuten sist, men dette var ikke spesielt imponerende. Åpnet friskt og kom til et par gode muligheter, men når Milan ble trykket bakover var kroaten svak. Trygg og god med ball, men må ta større ansvar, spesielt defensivt.

Suso – 8,0 – Spanjolen er den desidert viktigste spilleren i dette oppgjøret, og selv om han er anonym i perioder av kampen blir han avgjørende for tre poeng. Utnytter Posavecs tabbe til det fulle og gir ellers Palermo-keeperen en hel del å jobbe med! Et par svært gode avslutningsforsøk som fort kunne ført til flere scoringer. Får også en assist når Lapadula flikker inn et skudd fra Suso!

Bacca – 4,5 – Rører knapt ballen før han blir tatt av etter 78 minutter. Helt sjanseløs på å vinne ballen når de lange oppspillene kommer og evner ikke å involvere seg ellers.

Bonaventura – 6,5 – Åpner strålende og leker tidvis med en svimmel Cionek! Kommer seg til et par gode avslutninger, men finner ikke nettmaskene på egenhånd. Han bidrar dog når han setter opp Suso på 1-0, hvor han reagerte raskest inne i feltet.

Innbyttere:

Fernandez – 5,5 – Klarer ikke prege kampen veldig når han kommer inn i det Milan sliter som verst. Viser ferdigheter med ball i en del situasjoner og spiller seg opp etter utligningen.

Poli – I/V – Utretter fint lite med sitt innhopp.

Lapadula – 7,0 – Lapagol! Kommer inn og viser den viljen man tidvis kan savne fra Bacca. Jager på alt og får betalt når han plutselig er på riktig sted i det Suso skyter. Flikker ballen i mål med en utsøkt hælklakk og sørger for tre poeng!

Montella – 5,5 – Dette var fryktelig svakt! Milan var fullstendig overlegne i starten og det var bare et tidsspørsmål før 1-0 kom. Da er det ubegripelig at man slipper seg ned så mye at man slipper Palermo inn i kampen og tillater utligning før man våkner igjen. På slutten er Milan gode igjen, men det er skuffende å se hvordan man fremstår på 1-0. Det viktigste er riktignok tre poeng, og det tar man nok en gang!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page