top of page

Spillervurderinger: Palermo – Milan (0-2)Milan fulgte opp derbyseieren med tre sterke poeng borte mot Palermo. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Har ikke all verden å gjøre, men viser at han er trygg med ball og at han leser spillet godt. Ny null for den purunge sisteskansen.

Abate – 7,0 – Leverer en praktkamp. Alltid med fremover og angriper med stor intensitet. Slår et strålende innlegg som finner Bacca på det første målet, og gjør svært få feil kampen igjennom, i tillegg til å levere svært godt defensivt.

Zapata – 7,5 – Tilbake fra start, og viser at han virkelig vil melde seg på i kampen om stopperplassen ved siden av Romagnoli. Har alle fysiske og tekniske forutsetninger som skal til, og i dette oppgjøret var også hodet med. En rekke gode brytninger, ingen tydelige feil og strålende med ball.

Romagnoli – 6,5 – Ekstremt stødig om man tar alderen i betraktning. Står riktig i så mange tilfeller at det nesten er skremmende, men glipper stygt ved en anledning når han gir Gilardino en kjempemulighet.

Antonelli – 6,5 – Noe mer restriktiv enn i derbyet, og det gjør at Milan ser mer solide ut defensivt. Bidrar også godt de gangene han blir med fremover og har noen strålende driblinger på venstrekanten, blant annet i forkant av straffen.

Honda – 7,0 – I strålende form og fortsetter storspillet i dette oppgjøret. Involvert i svært mye av det som skapes offensivt, og samspillet med Abate fungerer svært godt. Flere farlige innlegg og sentral i det oppbyggende spillet.

Kucka – 7,0 – For en maskin slovaken er når han har dagen! Rydder opp alt på midtbanen og dekker nesten ufattelig store rom. Skaper også muligheter offensivt med et godt driv med ball, samt at han kommer til sjanser selv. Mye involvert, og langt bedre med ball enn tidligere i sesongen.

Montolivo – 6,0 – Godkjent fra kapteinen, men han blir noe stasjonær og temposvak til tider. Svak når han utfordres på tempo, men ellers stødig defensivt. Trygg med ball, men bruker lang tid og slår få pasninger som fører til sjanser.

Bonaventura – 6,5 – Ekstremt mye involvert, uten at det er blant hans beste kamper denne sesongen. Likevel leverer han et par gode gjennomspill, samt at han kommer til noen muligheter selv. Snytt for straffe.

Niang – 6,5 – Begynner å finne ut av samarbeidet med Bacca, og ser bedre ut relasjonelt enn på lenge. Mye involvert og vanskelig å hanskes med, men litt mye nesten. Godt satt straffespark.

Bacca – 7,5 – Starter helt forrykende! Leverer på et skyhøyt nivå og får betalt med scoring i sin fremte kamp på rad. Noen nydelige raid og uheldig som ikke kommer fra denne kampen med flere målpoeng. Jakter scoringer i samtlige 90 minutter.

Innbyttere:

Bertolacci – 6,5 – Bra innsats på midtbanen. Solid i duellspillet, og kompromissløs så det holder. Har også et teknisk nivå og et driv med ball som gjør ham til en svært dynamisk spiller. Godt bidrag til å kontrollere kampen.

Balotelli – I/V – Får det siste kvarteret, og kommer svært nær scoring med et godt langskudd. Bra kombinasjonsspill.

Poli – I/V – Inn for å løpe meter når en del av spillerne virket å gå litt tomme på tampen.

Mihajlovic – 7,0 – Endelig klarer Milan å følge opp en god toppkamp med solid innsats mot et antatt svakere lag. Har full kontroll defensivt i samtlige 90 minutter og slipper knapt til avslutninger på mål. Offensivt er det også svært mye positivt å ta med seg. Angrepet som gir 1-0 er nydelig, og kun et av flere strålende Milan-angrep i denne kampen. 11 poeng på de siste 5 nå!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page