top of page

Spillervurderinger: Napoli – Milan (4-2)Milan tapte i går 2-4 borte mot Napoli. Du kan lese mer om kampen i vår kamoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Slipper inn fire mål, men står likevel en god kamp. Kan ikke lastes nevneverdig for noen av dem, selv om han nok kunne gjort en bedre jobb på 1-0. Leverer et par fantastiske redninger i løpet av oppgjøret, men får lite hjelp av sine lagkamerater.

Abate – 4,5 – Starter godt og er bra med offensivt. Det resulterer i en utrolig bom fra 7-8 meter og etter det er det lite som gikk veien for Abate. Slet voldsomt med å stoppe Mertens og er på etterskudd på flere av scoringene.

Gomez – 5,5 – Får en tøff debut med Napoli borte, men klarer seg greit. Tøff i duellspillet, bra intensitet i det han foretar seg og en relativt bra pasningsspiller. Litt i overkant hissig på å bryte foran til tider og har også litt for lett for å bli dratt ut av posisjon, men alt i alt en ok debut.

Romagnoli – 5,5 – Milan slipper inn 4, men det kan ikke stopperparet ta så mye av ansvaret for. Vanskelige arbeidsforhold gjennom store deler av kampen og gjør en del bra, men har også sine blemmer. Fryktelig langt unna linja på 2-4 og mister hodet når han stopper ballen med hånden i det den er på streken. Burde vært på Milik på 1-0, men umulig å lese at ballen skal havne der.

De Sciglio – 5,0 – Blir ikke utfordret like mye som Abate blir på motsatt side og har i så måte mindre å hanskes med. Sovner av på 2-3, når han lar Callejon komme først på returen, og er fryktelig langt unna linja på 2-4. Ingen imponerende opptreden.

Kucka – 4,5 – I dette oppgjøret hadde vi trengt storkamp-Kucka, men han møtte dessverre ikke opp. Lite involvert og utretter svært lite. Grusom markering på 0-2, og fullstendig hodeløst å bli utvist for å sparke bort ballen og deretter snakke på seg rødt kort. Helt natta.

Montolivo – 4,5 – Løser en del situasjoner godt grunnet gode ferdigheter til å holde på ballen, men totalt sett blir det igjen for svakt. Mange grove feil, en håpløs vurdering på 2-3 og totalt fraværende evne til å stenge rommet foran stopperne. Bidrar heller ikke med noe som helst offensivt.

Bonaventura – 6,0 – Godt pasningsregister og strålende ferdigheter med ball. Den eneste på midten som klarer å skape ubalanse hos Napoli, hvilket han gjør i forkant av begge målene. Står frem og tar ansvar på midtbanen, selv om de defensive ferdighetene ikke er helt på topp.

Suso – 7,5 – Fortsetter de strålende prestasjonene. Fryktelig vanskelig å håndtere grunnet ferdighetene med ball og rykket sitt. Kommer til sjanser, legger til rette for andre og ender kampen med både mål og assist. Scoringen var forøvrig helt nydelig, når spanjolen banket ballen i det lengste krysset.

Bacca – 5,0 – Får lite å jobbe med og skaper ikke noe selv heller. Litt bedre til å involvere seg enn hva han var i lignende kamper i fjor, samt at han jobber hardere defensivt. Uansett for svakt, men ikke helsvart.

Niang – 6,5 – Nydelig scoring, hvor han viser både teknikk, fart og avslutteregenskaper. Setter også opp Abate med et perfekt innlegg tidlig i oppgjøret, samt at han kommer til flere muligheter på egenhånd. Gjør egentlig en god kamp, men mister hodet fullstendig og får sitt andre gule for å dytte Reina i bakken. Strengt idømt, men helt idiotisk gjort.

Innbyttere: Sosa – I/V – Utrette svært lite

Calabria – I/V – Positivt innhopp, med et veldig godt innlegg og flere positive involveringer. Viser seg frem på det lille kvarteret han får.

Lapdula – I/V – Umulige arbeidsforhold med 9 mot 11. Så ut til å mangle litt tempo.

Montella – 5,5 – Milan har en tydelig spillestil og spiller strålende angrepsfotball. Defensivt er det helt ute og kjører i perioder, og savnet av en solid mann på den sentrale midtbanen er enormt. Må få struktur på laget, men denne prestasjonen borte på San Paolo er respektabelt. Disiplinproblemene fra sist sesong er fortsatt til stede og tre røde på de to første kampene er uholdbart.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page