top of page

Spillervurderinger: Napoli – Milan (3-2)


Det så lenge bra ut i den utsatte seriepremieren, men Napoli snudde kampen og vant 3-2. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Slipper inn tre, men kan egentlig ikke klandres så voldsomt på noen av dem. Er på ballen på 2-2, men den går via en spiller og da er det vanskelig for en keeper. Gode igangsettinger og offensiv tankegang. Trygg med ball i beina, hvor vi har sett at han må ta steg.

Calabria – 6,0 – Fin scoring, og en rekke gode offensive bidrag. Flink til å time løpene, både for å gi andre rom og for å komme i gode posisjoner selv. Defensivt er det litt varierende, og på den avgjørende scoringen står Calabria og sover.

Musacchio – 5,5 – Veldig god lenge, men svikter litt i noen avgjørende situasjoner. Spiller Biglia i trøbbel på reduseringen, og der kan han også gjøre en bedre jobb for å hindre avslutning. Ser ut til å kunne danne et solid stopperpar med Romagnoli, selv om det svikter den siste halvtimen her. Starter angrepet som gir 1-0.

Romagnoli – 5,5 – Skal klare å blokkere innlegget som gir 3-2, men gjør seg i stedet så liten som mulig og tillater Allan å slå. Bortsett fra den situasjonen er det stort sett greit fra kapteinen.

Rodriguez – 5,5 – Litt for omstendelig, men er trygg med ballen og god i perioder av kampen. Svak posisjonering på den siste scoringen, uten at han kan lastes alt for mye for den.

Kessie – 5,0 – Blir sliten og ukonsentrert utover i kampen og er mye ute av posisjon. Virker ikke å være helt i den fysiske forfatningen vi vet han vanligvis har, og klarer ikke utrette stort her.

Biglia – 3,5 – Rett og slett helt grusomt å se på. Mister ballen på egen halvdel gang på gang, og blir til slutt straffet for det. Den gangen det blir avgjørende blir han riktignok spilt i trøbbel, men argentineren har mulighet til å rydde unna ganske enkelt. Veldig svak opptreden fra Biglia, som blir tatt ut etter 57 minutter.

Bonaventura – 7,0 – Fantastisk scoring når han saksesparker inn 1-0. Involvert i det meste Milan skaper offensivt, og er en håndfull for Napoli. Jobber også bra defensivt.

Suso – 6,5 – Legger strålende til rette på Calabrias scoring, og slår også innlegget som til slutt fører til 1-0. Skaper en hel del og gjør livet surt for Mario Rui, men får litt trekk for fryktelig svak innsats hjemover.

Higuain – 5,5 – På ingen måte noe krisekamp, men kommer ikke til noen ordentlige sjanser og blir løpende mye uten å oppnå det helt store. Viser dog at han har strålende ferdigheter med ball og at han er en bra kontringsspiller.

Borini – 6,0 – Viser fantastisk overblikk når han header ut til Bona på 1-0. Utover det er det ikke de helt store bidragene, sett bort fra noen svake avsluntingsforsøk. Jobber knallhardt som alltid, men mangler kreativitet.

Innbyttere:

Bakayoko – 5,0 – Klarer ikke tette igjen hullet på midten, og er en del på etterskudd. Noen unødvendige balltap, og en fryktelig svak klarering på utligningsmålet, når han egentlig bare kan la ballen gå inn til Donnarumma.

Laxalt – I/V – Klarer ikke prege kampen i sitt innhopp.

Cutrone – I/V – Får de siste 10 uten å utrette noe.

Gattuso – 6,0 – Fryktelig surt dette her! Napoli er det førende laget i det meste av kampen, men Milan spiller tidvis godt og det virker å være en klar idé om hvordan man skal spille seg ut. Det gjør at et høytpressende Napoli tidvis blir tatt litt på senga og Milan tar overgangene godt, hvilket fører til to mål. Dessverre kollapser det fullstendig utover i andreomgang, men det er i større grad personlige feil som ødelegger enn taktiske bom fra Gattuso.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page