top of page

Spillervurderinger: Napoli – Milan (2-1)Napoli viste at de er på et annet nivå enn Milan for øyeblikket, selv om det bare ble 2-1 i lørdagens kamp. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Gjør en rekke gode redninger, og står tidvis frem i dette oppgjøret. Har enorm rekkevidde og har også svært gode reflekser, men gjør noen tekniske feil. Skal stå smalere med beina når Zielinski kommer fra spiss vinkel, og slik unngå 2-0-målet. Må også jobbe med å ha ballen i beina.

Musacchio – 5,5 – Faller for dypt mot Insigne på 2-0, slik at han verken er i press eller klarer å sette en god linje. Sliter med posisjoneringen i en del tilfeller, men gjør også mye bra. Har tempo i kroppen til å stoppe en del farlige Napoli-angrep, og er også svært bra med ball.

Bonucci – 5,5 – Feiler fullstendig mot Zielinski på 2-0, når han støter ut og deretter ikke har tempo til å henge med polakken. Leverer et par solide taklinger og viser frem den strålende pasningsfoten, men sliter med å binde sammen forsvaret.

Romagnoli – 6,0 – Ligger nedenfor resten av linja på det første målet, selv om det er svært marginalt. Bra pasningsspill og solid i duellene. Scorer et helt fantastisk mål på tampen, når han drar til på volley fra langt hold.

Borini – 5,0 – Henger ikke med Insigne når landsmannen setter på farta, og er på etterskudd på1-0. Er i det hele tatt mye på etterskudd og leverer ikke noen god kamp.

Kessie – 5,5 – Blir løpende mye i mellom, men er en av få som klarer å holde litt i ballen og spille seg ut av trengte situasjoner. En av de fremste bidragsyterne offensivt, men gjør også en del feil med ball.

Montolivo – 5,5 – Trygg med ball og solid pasningsspill, men sliter med å dekke rommet foran stopperne. Det gjør at de tre bak må frem å støte på Napolis midtbanespillere og det etterlater en del rom.

Locatelli – 5,0 – Har et voldsomt tenningsnivå fra start, men faller etter hvert ut av kampen. Sliter med å komme ordentlig i presset og er heller ikke spesielt god offensivt.

Bonaventura – 5,0 – Virker utilpass som venstre vingback, og ødelegger en del gode overganger ved å bruke for lang tid med ball. Kommer seg ikke forbi Hysaj og skaper lite i dette oppgjøret. Svak defensivt.

Suso – 5,0 – Kommer til noen avslutninger fra distanse, men leverer ikke spesielt godt der. Ellers frustrerer han lagkameratene ved å prøve for mye på egenhånd, og blir for lett å lese. Må av med skade før pause.

Kalinic – 4,5 – Totalt usynlig på topp. Kommer til en avslutning, og det er en heading Reina tar enkelt. Lite involvert og taper alt av dueller.

Innbyttere:

Andre Silva – 5,5 – Har noe å tilføre, men vil i overkant mye. Evner å ta tak i ball og har strålende teknikk. Portugiseren har også duellstyrke til å holde ballen oppe og se etter gode løsninger, men han slet med å finne de i denne kampen. Bidrar til at Milan styrer mer av banespillet etter pause.

Abate – I/V – Kommer inn for Borini, men klarer ikke prege kampen.

Biglia – I/V – Fryktelig innhopp. Slår bort ballen gang på gang og gjør noen helt uforståelige valg.

Montella – 4,5 – Et tap borte mot Napoli er ingen overraskelse, men Milan var aldri i nærheten her. Laget har stort sett grei kontroll defensivt, men sliter med forsøkene på å sette en offsidelinje. Det begynner å virke merkelig at Milan fortsetter i 3-5-2, og det er også vanskelig å forstå at Andre Silva og Ricardo Rodriguez benkes. Montella virker å handle litt i desperasjon og mislykkes fullstendig her.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page