top of page

Spillervurderinger: Napoli – Milan (1-1)Milan tok i går et sterkt bortepoeng mot Napoli. Du kan lese mer om kampen i vår . Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6,0 – Viser at han har god rekkevidde, men gjør ikke mange redninger. Kan ikke lastes for målet, da skuddet går via Abate. Lav treffprosent på pasninger, men slår i gode rom.

Abate – 7,5 – Er sist innom Napolis scoring, men kan lite for at den går inn. Er ellers strålende defensivt, og beviser ved en rekke anledninger hvilken enrom fart han har. Håndterer Insigne svært godt og gjør en rekke avgjørende ballvinninger. Fantastiske stats defensivt.

Alex – 6,5 – En rekke gode blokkeringer grunnet at han ligger svært tett på Higuain gjennom store deler av kampen. Havner litt på etterskudd i noen løpsdueller, men alt i alt en meget solid kamp fra brasilianeren.

Zapata – 7,5 – Helt rå til tider. Stopper Serie As soleklare toppscorer på strålende vis når han matcher på både fysikk og tempo, samt at han løser ting bra med ball. Svært god når han er konsentrert, og det var han virkelig i dette oppgjøret.

Antonelli – 6,0 – Sliter tidvis litt med posisjoneringen og får problemer når Callejon setter fart, men kommer seg ofte inn i siste liten og gjør flere klareringer enn noen annen i dette oppgjøret.

Honda – 6,0 – Jobber hardt i det defensive, noe som er avgjørende i en kamp som dette. Slår innlegget som gir utligningen, selv om det ikke er noe fantastisk innlegg. Et godt skudd fra distanse også, men ellers noe tynt offensivt.

Kucka – 6,5 – Viser nok en gang hvorfor han er så viktig for dette Milan-laget. Periodevis noe usynlig, men har en enorm arbeidskapasitet og dekker store rom defensivt. Med ball har han et nærmest ufattelig driv og slovakens tempo gir Milan flere gunstige overganger.

Montolivo – 5,0 – Posisjonerer seg tidvis godt i det defensive og vinner en del baller på det, men totalt sett er det ikke mye å skryte av defensivt. Med ball har han alt for høy feilprosent til å være pasningssentral og i perioder kan det være vanskelig å forstå hva han tenker på.

Bonaventura – 7,0 – Strålende avslutning når han reduserer, og er i tillegg den Milan-spilleren som kommer til desidert mest offensivt. Fantastiske ferdigheter med ball.

Niang – 6,5 – Viktig i oppspillsfasen, og viser at han har fysikk til å vinne dueller på topp. Også bra til å utfordre med ball. Får en kjempemulighet på tampen, men avslutningen er for dårlig. Lager en del litt unødvendige frispark.

Bacca – 5,0 – Svært lite involvert i en kamp hvor lite ligger til rette for måltyven Bacca.

Innbyttere:

Menez – I/V – Lykkes med svært lite i innhoppet. Kamprusten.

Bertolacci – I/V – Et godt fremspill som utnyttes for dårlig av Niang. Bra intensitet i det defensive.

Balotelli – I/V – Beviser at han har noe å bidra med. Strålende ferdigheter med ball, sterk i kroppen og en bra pasningsspiller.

Mihajlovic – 6,5 – Solid fra Milan, selv om Napoli kjører kampen. Slipper til forholdsvis få store sjanser, og er godt organisert i det defensive. Også en tydelig plan for overgangene, men det blir tidvis litt baktungt. Svært sterkt å ta poeng på fortet San Paolo.

2 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page