top of page

Spillervurderinger: Milan – Verona (1-1)

Milan spilte i går 1-1 borte mot Verona. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Kan ikke lastes for å slippe inn en straffe. Eller trygg og god. Gode igangsettinger.

Abate – 5,0 – Godkjent kontroll defensivt, men bidrar i alt for liten grad fremover på banen. Lav treffprosent på lange oppspill, en løsning Abate velger alt for ofte i dette oppgjøret.

Alex – 5,5 – Svak i duellen i forkant av målet, og har litt trøbbel med Toni i luftrommet. Bra på offensive dødballer og trygg med ball, men velger for enkle løsninger. Svak posisjonering.

Romagnoli – 6,0 – Noe ute av posisjon på baklengsmålet, og i likhet med Alex har han trøbbel med Toni i lufta. Flink til å bryte foran motstandere og bra med ball.

De Sciglio – 5,0 – Tillater for mange innlegg fra sin side, grunnet svak posisjonering og lav intensitet i presset. Lite med fremover. God i 1v1-situasjoner defensivt.

Niang – 6,0 – Det er tidvis litt frustrerende å se Niang spille, all den tid han bruker litt for lang tid med ballen og forsøker på egenhånd. Han er dog en av de som skaper desidert mest, og han er involvert i flere gode sjanser og i forkant av scoringen. Rå fysikk og teknikk, men mye å jobbe med relasjonelt.

De Jong – 4,5 – Spiller en godkjent kamp frem til utvisningen, men bærer noe preg av å være kamprusten. Kompromissløs og dekker store rom, men timingen er noe sviktende. Bra i pasningsspillet og et strålende fremspill som blir feilaktig avvinket for offside. Klønete utvisning når han lager straffe etter å ha vært uoppmerksom. Montolivo – 4,5 – Faller alt for dypt i banen til å utgjøre en midtbaneduo med De Jong, og produserer absolutt ingenting fremover. Veldig lavt tempo på alt han foretar seg, og en del pasningsfeil det er vanskelig å forstå at Montolivo står for.

Bonaventura – 7,0 – Fortsetter å stå frem, til tross for at laget underpresterer. Kommer til flere store sjanser på egenhånd, og viser også strålende ferdigheter når det gjelder å spille frem andre. Involvert i alt som skapes offensivt og uheldig som ikke ender kampen med målpoeng. Snytt for straffe.

Bacca – 6,5 – Endelig en opptur for colombianeren! Nydelig avslutning på målet, og ellers et konstant uromoment. Løper seg fri bak forsvaret en rekke ganger, men vinkes feilaktig av for offside ved to anledninger når han er nest sist på ballen før scoring.

Luiz Adriano – 6,0 – God ved lange oppspill og gjør en solid jobb defensivt, men blir dessverre lite involvert. Noterer seg for en litt heldig assist. Snytt for scoring når Bacca vinkes av for offside, og kommer seg til flere gode sjanser. Ofres når De Jong vises ut.

Innbyttere:

Kucka – 6,0 – Legger ned en solid innsats på midtbanen når han kommer inn. Dekker store rom, noe som er nødvendig med en mann mindre. Noe upresis med ball.

Bertolacci – I/V – Får ikke mye tid, men beviser hvorfor han har vært så dypt savnet. Strålende med ball, og en stor kreativ kraft. Slår noen nydelige stikkere og er også fryktelig nært scoring. Blir en viktig mann i tiden fremover.

Cerci – I/V – Skaper en del med sitt tempo og sin direkte spillestil. Får lite tid.

Mihajlovic – 5,5 – Poengdeling hjemme mot Hellas Verona er elendig, men det skal sies at Milan blir frarøvet minst en scoring og et straffespark. Ser man gjennom høydepunktene skaper også Milan mer enn nok muligheter til å score flere mål, og det ble på mange måter en kamp hvor det ikke ville seg. Midtbanedynamikken fortsetter å være et problem i 4-4-2, og spørsmålet er om denne formasjonen passer til troppen Miha har til disposisjon? Montolivo står frem som et problem i dette oppgjøret, og at han senker tempoet i den grad han gjør har ofte vært en utfordring. For øvrig håpløst at man igjen må vente 20 minutter før laget våkner mot langt svakere motstand.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page