top of page

Spillervurderinger: Milan – Udinese (3-2)En svært dramatisk sluttspurt endte i tre poeng for Milan, etter et fantastisk innhopp fra Ante Rebic. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6.0 – Gjør en kjempetabbe som gir Udinese 1-0 og da skulle man ikke tro han kunne redde inn en relativt bra karakter, men Donnarumma leverte noen fantastiske redninger og holdt Milan inne i kampen ved noen anledninger.

Conti – 6.5 – Strålende assist og gjør også noen viktige taklinger defensivt. Bra timing i løpene offensivt. Glipper markeringen på 2-2 og har litt trøbbel med å ta ut spillere i egen boks.

Kjær – 5.0 – Tøff debut for dansken i møtet med lynhurtige Lasagna. Kjær henger egentlig ikke med i løpsduellene og havner i trøbbel ved en rekke anledninger.

Romagnoli – 6.0 – Klart bedre enn Kjær her, men Udinese angriper åpenbart mer mot Kjær og dermed har ikke kapteinen like mye å gjøre. Bra i luftrommet.

Hernandez – 7.0 – Er igjen aldeles strålende offensivt! Er så aktiv i Milans angrepsspill, og kroner det med en fantastisk scoring etter en dødball! Burde gjort en bedre jobb før 2-2-målet.

Castillejo – 6.5 – Virkelig spilt på seg selvtillit den siste tiden og leverer en svært god kamp! Har fart og kreativitet til å skape ting ut av lite. Brenner en stor sjanse, men leverer en strålende kamp.

Kessie – 5.5 – Svært anonym i store deler av kampen, selv om han tar en del av duellspillet på midtbanen.

Bennacer – 6.5 – Styrer tempoet i kampen og dekker store rom defensivt.

Bonaventura – 5.0 – Sliter med å prege kampen og driblingene sitter ikke for Bonaventura. Langt unna toppformen.

Ibrahimovic – 5.5 – Ikke noen kjempekamp fra Zlatan. Tidvis god i oppspillsfasen, men kommer ikke til all verden. Noe statisk.

Leao – 7.0 – Skaper så mye og setter opp den første scoringen med en lekker gjennombruddspasning til Conti. Enorm i andreomgang og er et konstant uromoment!

Innbyttere: Rebic – 8.0 – Kommer inn i pause og får virkelig sitt gjennombrudd i Milan! Bruker to minutter på å sette inn 1-1 etter et veldig godt timet løp inn i boksen. Fortsetter å vise seg med fart og uforutsigbarhet utover i omgangen og blir til slutt den avgjørende spilleren når han setter inn 3-2 etter en svært god prestasjon på overtid!

Krunic – I/V – Spiller for lite til å få vurdering.

Pioli – 6.5 – Endelig har Milan begynt å få litt gang på sesongen, og nå står laget med ett tap på sine ni siste kamper. Man har vunnet de tre siste og til tross for at denne seieren satt veldig langt inne ser Milans offensive spill bedre ut enn på lenge. Kjær viste ikke mye som tydet på at han skal prioriteres foran Musacchio, men ellers treffer Pioli med det meste til denne kampen.

1 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page