top of page

Spillervurderinger: Milan – Udinese (2-1)Milan vant 2-1 mot Udinese. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Settes på få prøver, og har ikke så mye å gjøre. Kommer fint ut og leser noen gjennomspill godt. Sjanseløs på målet.

Musacchio – 6,5 – Den mest solide av de i den bakre treeren i denne kampen. Trygg med ball, leser spillet godt og har stort sett bra kontroll. Lite å utsette på det han presterer i denne kampen.

Bonucci – 6,0 – Viser tidvis stor klasse med noen utsøkte pasninger og i situasjoner hvor han leser spillet godt. Bonucci gjør dog en del feil i denne kampen, og blir også gått av noe lett ved et par anledninger. Nært scoring etter dødball, men får den akkurat ikke over streken.

Romagnoli – 5,0 – Gjør en kjempetabbe på baklengsmålet, hvor han slår ballen rett til Lasagna i det som egentlig er en ufarlig situasjon. Sett bort fra det er Romagnoli forholdsvis god i denne kampen, men den nevnte feilen var stygg og kunne kostet dyrt.

Calabria – 6,5 – Holder på å gjøre en stygg feil i det han bryter egen offsidelinje tidlig i kampen, men takket være videodømming så man at Calabria slapp med skrekken i den situasjonen. Gjør også noen litt svake vurderinger defensivt utover det, men offensivt er det meget bra. Har en strålende innleggsfot, og kunne fått flere målgivende enn den ene han endte med.

Kessie – 7,0 – Har en fysikk og kapasitet få andre kan matche. Tar med seg Udinese-midtbanen på løpetur gang på gang og bidrar svært godt offensivt, hvor han blant annet ender med en målgivende. Kommer seg til flere skudd etter gode løp fra dypet og gjør også en bra jobb defensivt.

Biglia – 6,5 – Gjør jobben sin som ballsentral svært godt. Ligger på midten og bruker sin ro og rutine til å distribuere ball på en god måte. Starter flere angrep på strålende vis og gjør svært få feil med ball. Defensivt mangler han litt tempo i noen situasjoner, men løser stort sett rollen godt.

Bonaventura – 6,0 – Preger ikke kampen i veldig stor grad. Overraskende lite involvert, og gjør ikke så mye ut av seg når han får ballen heller. Bidrar til å holde tempoet oppe på noen overganger og viser tidvis at han har gode ferdigheter én mot én.

Rodriguez – 7,0 – Meget bra prestasjon igjen fra Ricardo Rodriguez! Bunnsolid defensivt, hvor han har full kontroll på sin side hele kampen. Fremover er han også strålende, med en utsøkt venstrefot, som skaper problemer for gjestene gang på gang.

Kalinic – 8,0 – Det er deilig å se at begge de to store investeringene på topp er i gang! Kalinic kriger inn Milans to mål i denne kampen og har også en avslutning i tverrligger tidligere i kampen! Scorer også et tredje, men det annulleres for en svært marginal offside.

Suso – 6,0 – Gjør en del bra, men kommer ikke helt til sin rett som spiss. Er involvert i en del gode angrep og har noen fine fremspill, men mislykkes også med en hel del. Kommer til sjanser og skaper noe, men vi er vant til å se mer fra Suso.

Innbyttere: Cutrone – 6,5 – Tar duellene og kjemper voldsomt for å få tak i ballen på topp. Involvert i en del gode angrep, og setter opp flere gode sjanser på de 25 minuttene han får.

Calhanoglu – 6,5 – Viser seg nok en gang fra en svært positiv side! Kommer seg til én stor sjanse, setter opp en stor mulighet og er mye involvert på den halvtimen han får. Imponerer også defensivt, med flere gode taklinger og god arbeidsmoral.

Locatelli – I/V – Kommer inn helt på tampen. Rekker et brukbart skuddforsøk.

Montella – 6,5 – Ikke noen fantastisk oppvisning, men det er igjen nokså solid. Udinese kommer ikke til noen store sjanser utenom Romagnolis kjempetabbe, og Milan skaper mer enn nok til å score mer enn de to man putter. Tilbake på vinnersporet i seriespillet, og har dermed ni poeng på de første fire kampene.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page