top of page

Spillervurderinger: Milan – Udinese (1-1)Milan klarte ikke å følge opp de sterke resultatene fra de to foregående oppgjørene, til tross for gode prestasjoner. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Kan på ingen måte lastes for baklengsmålet, når han gjør to strålende redninger i forkant. Står også frem med en matchavgjørende redning like før utligningen. Tidvis enorm på strek, og den siste redningen før baklengsmålet er det få andre som gjør. Gode igangsettinger.

Abate – 6,0 – Godt med fremover, spesielt utover i kampen. Dessverre skorter det litt på avleveringskvaliteten. Ser bra ut defensivt.

Alex – 5,5 – Sovner fullstendig på baklengsmålet, når han blir stående og se på ball fremfor å ta ut Armero. Ellers er det lite å ta brasilianeren på, men har heller ikke all verden å gjøre.

Romagnoli – 6,5 – Stort sett solid. Leverer noen sklitaklinger man ikke har sett siden Nesta la opp, og har også svært bra ferdigheter med ball. Bra på igangsetting av angrep, samt å føre ball gjennom ledd.

Antonelli – 6,5 – Som alltid aktiv fremover langs venstresiden. Spesielt i andreomgang bidrar venstrebacken godt i det offensive, og defensivt har han stort sett bra kontroll gjennom hele oppgjøret. Slipper til Udinese litt for enkelt i forkant av scoringen.

Honda – 6,0 – Må også ta sin del av skylden for sviktende markeringsjobb i forkant av baklengsmålet. Mye involvert, men litt lite sluttprodukt og tidvis enkel å lese. Bra med ball og kombinerer seg fint nedover høyrekanten i perioder.

Montolivo – 6,0 – Gjør en hel del bra, og involvert i mye av Milans oppbyggende spill. Bruker for lang tid med ball og senker tempoet, samt at han må ta større skuddansvar når han er i gode avslutningsposisjoner. Tidvis noe svak defensivt, og følger ikke mann i forkant av 1-0.

Bertolacci – 6,0 – Starter kampen veldig svakt, men spiller seg opp. For unøyaktig i innledningen og jobber heller ikke hardt nok for å rette opp egne feil, men tar tak etter hvert. Bra ferdigheter med ball og tør å ta ansvar når det trengs. Uhyre nært scoring når han treffer på undersiden av tverrliggeren mot slutten.

Kucka – 5,0 – Kommer virkelig ikke til sin rett på kanten. Blir for opptatt av å komme seg inn i banen og går tidvis i veien for Bertolacci. Svak innleggskvalitet. God arbeidskapasitet i det defensive. Må av med skade i pausen.

Bacca – 6,5 – Er i strålende form og følger opp i denne kampen, men ender utrolig nok uten scoring. Burde satt minst ett, når han får en enorm mulighet på stillingen 1-1, og kommer også til flere andre gode muligheter. Nydelig fremspill på utligningsmålet og involvert i alt Milan skaper. (Muligens) Snytt for straffe.

Niang – 6,0 – Mye går galt, men han skal ha for å fortsette og til slutt får han betalt i scoring. Gjør også en del annet positivt, men feilprosenten er alt for høy.

Innbyttere:

Balotelli – 6,5 – Kommer inn til pause og endrer momentumet i kampen. Tilfører et større trykk offensivt og gjør livet vanskelig for Udinese-forsvaret. Strålende i duellen i forkant av Baccas enorme sjanse. Noen ok forsøk på frispark. Uforståelig at han får frispark i mot helt på tampen, og da kan det kanskje blåses straffe i stedet.

Boateng – 5,5 – Utretter svært lite i løpet av den halvtimen han får.

Mihajlovic – 6,0 – Poengdeling hjemme mot et formsvakt Udinese er langt fra godt nok, men Milan leverte egentlig en god kamp. Bommer med laguttaket når Kucka plasseres ute til venstre, men skal ha for grepet han gjør i pausen. At Milan ender andreomgang med bare ett mål er nesten ubegripelig om man tar sjansene i betraktning, og da er det vanskelig å legge mye av skylden på Mihajlovic.  Kunne kanskje satset med Menez inn mot slutten.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page