top of page

Spillervurderinger: Milan – Udinese (1-1)Milan var det beste laget, men klarte likevel bare 1-1 mot Udinese. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – I/V – Får en strekk nesten umiddelbart og må byttes ut tidlig i kampen.

Abate – 5,5 – Spiller en helt grei kamp, men er ikke bra nok offensivt. Sliter med å komme til innlegg, og er noe unøyaktig i pasningsspillet. Godkjent defensivt.

Musacchio – 6,0 – Relativt solid, men tempoet i det han foretar seg med ball er ikke all verden.

Romagnoli – 6,5 – Den beste av de i forsvarsrekka. Trygg i det meste han foretar seg og har stort sett bra kontroll. Kunne fått mer ut av noen muligheter han fikk på dødball. Har en markeringsglipp på De Maio som fort kunne gitt scoring i mot.

Laxalt – 5,0 – Får en sjelden start og griper ikke muligheten. Skuffende offensivt og roter mye med ball. Feilvurderer veldig på kontringen som gir scoring i mot, hvor han løper i et sjanseløst press fremfor å følge løpet til Lasagna.

Bakayoko – 5,5 – Ikke like effektiv som indreløper som det han er i en sentral rolle. Får utnyttet fysikken sin i mindre grad, og har ikke nok å tilby offensivt til å spille i denne rollen.

Biglia – 4,0 – Veldig svak forestilling. Sliter med pasningsspillet, er mye på etterskudd og lager en rekke frispark. Helt sjanseløs på kontringen som ender i scoring, hvor hans tempoproblemer virkelig blir eksponert.

Calhanoglu – 5,5 – Prøver og prøver, men lykkes ikke helt. Tidvis noe fint samspill med Paqueta, uten at det ga uttelling.

Paqueta – 7,0 – En av Milans klart beste i denne kampen, før han dessverre må ut med skade etter bare 39 minutter. Skaper sjanser, har noen gode avslutninger og viser at han har bra driv med ballen i beina.

Piatek – 6,5 – Scorer mål nok en gang og linker bra opp med Cutrone. Begge jobber hardt og skaper trøbbel for Udinese, selv om det bare ender i én scoring. Brenner en enorm sjanse rett i forkant av 1-1.

Cutrone – 6,5 – Solid prestasjon når han for første gang fikk spille i tospann med Piatek. Har tatt steg teknisk og jobber fortsatt som besatt. Strøken assist på scoringen!

Innbyttere: Reina – 6,0 – Har ikke veldig mye å gjøre, og kan ikke hindre scoringen etter en fin prestasjon av Lasagna.

Castillejo – 5,5 – Skaper flere gode muligheter og er et uromoment, men det sitter ikke helt i avslutningsøyeblikket. Brenner en kjempesjanse helt på tampen. Tidvis litt vanskeligheter med å finne plassen sin i uvant posisjon.

Calabria – 4,5 – Svakt innhopp. Mister ballen i farlige posisjoner ved et par anledninger, og slår svake innlegg til tross for en rekke gode muligheter til å finne en spiss i boksen.

Gattuso – 5,5 – Skuffende resultat, men Milan var det klart beste laget og hadde fortjent tre poeng. Bør nå ha lært at Bakayoko og Biglia ikke kan spille sammen på midtbanen, og det bør føre til at Biglia mister plassen. Uheldig med skadene og har derfor ikke all verden han kan gjøre etter at 1-1 kommer. Dette burde uansett vært tre poeng.

2 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page