top of page

Spillervurderinger: Milan – Udinese (0-1)Milan leverte sesongens svakeste kamp i gårsdagens 1-0-tap mot Udinese. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillerbørsen fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Kan ikke gjøre mye med målet og har ellers ganske lite å gjøre.

Abate – 5,0 – Spiller en helt grei kamp, men glipper i det avgjørende øyeblikket. Er ikke tett nok i Perica og blir straffet på verst mulig måte når skuddet går via ham og i mål.

Paletta – 6,5 – Kan ikke gjøre noe på baklengsmålet og spiller så godt som plettfritt ellers. Et par fantastiske involveringer hvor han leser spillet på strålende vis. Setter nesten ikke en fot feil hele kampen og er svært duellsterk. Blir ikke utfordret på fart og viser at han håndterer alt annet godt i dette oppgjøret.

Romagnoli – 6,0 – Spiller i likhet med Paletta en god kamp i midtforsvaret, selv om han gjør noen feil i dueller med svært fysiske Zapata. Bra med ball, god pasningsspiller og løser også det defensive godt.

Antonelli – 5,5 – Gjør sitt, men bidrar litt lite offensivt. Savner drivet han hadde oppover venstresiden forrige sesong, og spesielt med Bonaventura på kanten burde dette samarbeidet kunnet gitt laget mer enn hva det gjorde her. Ut med en småstygg skade, men skal ha kommet greit fra det.

Poli – 5,5 – Gjør en forholdsvis bra jobb, spesielt i det defensive. Litt planløst det han foretar seg med ball, og han er på ingen måte en kreativ kraft. Trygge valg, i litt for stor grad dessverre, men ingen katastrofal opptreden.

Montolivo – 5,5 – Alt for lavt tempo med ham og Poli på midten, men Monty gjør en ok kamp her. Setter opp et par gode situasjoner og kunne fort vært involvert i scoring i dette oppgjøret.

Sosa – 6,5 – Viser seg fra en positiv side i sin første kamp fra start. Fryktelig nært scoring med en vanvittig volley, men må se ballen smelle i metallet og ut. Har en bra fot og det kan se ut til at han kan tilføre sårt tiltrengt kreativitet på midten. Bra til å vri spillet og burde ikke blitt tatt av da han var en av de viktigste bidragsyterne til at Milan kunne trykke på.

Suso – 6,0 – Den som skaper klart mest, men blir alt for fokusert på å gjøre ting på egenhånd i denne kampen. Spiller ballen alt for sjelden og fyrer avgårde skudd når han heller burde sett andre løsninger. Viser dog et fantastisk rykk, eminent teknikk og at han har en kvalitetsfot.

Bacca – 5,0 – Får lite å jobbe med, men evner ikke skape noe som helst på egenhånd. Alt for lite involvert og svak i duellspillet. Kommer til to avslutninger, hvorav den ene er ok. Burde fått mer ut av et godt gjennomspill fra Suso, men feilberegnet ballbanen.

Bonaventura – 5,0 – Blir for tamt på venstrekanten i denne kampen. Sliter med å komme seg forbi når han setter fart og skaper i det hele tatt fryktelig lite. Svak kamp. Kunne blitt matchvinner om Suso hadde sett hvor ledig han var mot slutten av oppgjøret.

Innbyttere: De Sciglio – 5,5 – Starter fryktelig med en gang han kommer inn, men kommer seg inn i det etter hvert. Grei prestasjon, uten at det er noe mer enn det må være.

Honda – I/V – Tilfører svært lite.

Lapdula – I/V – Noen gode bevegelser i bakrommet, men får for lite tid til å prege kampen nevneverdig.

Montella – 5,0 – Dette var en voldsom nedtur! Det er noen tendenser i spillet til Milan og spillerne virker å være mer komfortable med ballen enn tidligere, da det er en plan for hva man skal foreta seg. Dessverre går det alt for sakte, og mangelen på kreativitet og tempo i midtbaneleddet ble direkte ødeleggende her. Burde antagelig fortsatt med Bonaventura på midten og prøvd en annen løsning på kant. Venter for lenge med byttene og tar på uforståelig ut vår bestemann i Sosa.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page