top of page

Spillervurderinger: Milan – Udinese


Milan vant i går 3-2 borte mot Udinese. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 5,5 – Kan ikke lastes nevneverdig for noen av målene, men slipper igjen inn to. Et par godkjente redninger, men står en omgang helt i ro og har ikke veldig mye å henge fingrene i.

Calabria – 6,5 – Ser veldig bra ut offensivt og har stort sett grei kontroll defensivt. Litt urutinert ved noen anledninger og et par unødvendige feil, men alt i alt en svært god kamp. Byttet ut etter 48 minutter.

Romagnoli – 5,5 – Lite å gjøre i første omgang, men er solid i duellspillet og trygg med ball. Ikke spesielt imponerende i andre, selv om han er langt fra å gjøre seg bort. Svak klarering i forkant av det andre baklengsmålet.

Zapata – 6,0 – Veldig god de første 45, og scorer i tillegg like før pause med et strålende hodestøt. Etter pause er det derimot veldig svakt, når Zapata flyttes ut som høyreback. Svak posisjonering og ofte på etterskudd.

De Sciglio – 5,5 – Gjør en godkjent innsats defensivt og slipper til lite på sin side. Offensivt er det få gode bidrag og backen gjør mange feil i avleveringene. Lager svært mange unødvendige frispark.

De Jong – 5,5 – Ikke spesielt god som indreløper, men gjør som alltid en solid jobb defensivt. Fantastisk takler og trygg med ball, men velger litt for ofte den enkle løsningen fremfor å søke alternativer fremover i banen.

Montolivo – 6,0 – Strålende i førsteomgang, når han dikterer hele kampen fullstendig. Strøken målgivende til Bonaventura og stor aksjonsradius defensivt. Etter hvilen er det helsvart. Feil etter feil og totalt fravær av tempo. Grusom innsats i forkant av det andre baklengsmålet.

Bonaventura – 7,0 – Spiller igjen en svært god kamp som mezz’ala! Strålende løp, medtak og avslutning på 2-0 og god corner som gir 3-0. Jobber hardt også i andreomgang og er en av få som gjør gode ting med ball.

Honda – 3,5 – Knapt nok synlig! Veldig lite involvert og finner seg ikke til rette i mellomrommet. Mangler mye for å kunne prege dette Milan-laget. Et godt brudd som fort kunne gitt scoring.

Bacca – 4,5 – Tynt fra forrige kamps store helt. Veldig lite involvert og kommer seg ikke til store sjanser. Jobber godt defensivt og skaper rom med gode løp i den første omgangen.

Balotelli – 8,0 – Beviser at han fremdeles er en svært god spiller! Scorer på et vidunderlig frispark etter fem minutter, bunnsolid i duellene og fantastisk til å holde på ball. Fremprovoserer fire eller fem gule kort for Udinese og er viktig også mot slutten når Milan skal holde på ledelsen. Jobber godt defensivt og holder hodet kaldt, noe som er viktig etter at han fikk et feilaktig gult kort.

Innbyttere:

Alex – 4,0 – Forsvaret faller fullstendig sammen når Alex kommer inn. Først faller han for langt inn på det første baklengsmålet og så blir stående å se på ball på 2-3. Skuffende innsats!

Poli – 6,0 – Jobber hardt og bryter godt ved noen anledninger. Spiller trygt og klokt.

Adriano – I/V – Noen gode ballvinninger og jager alltid ball, men utretter lite offensivt.

Mihajlovic – 6,0 – Førsteomgangen var fantastisk. Milan styrte alt, scoret tre flotte mål og slapp knapt til et skudd fra Udinese. Hva som skjer i pausen vites ikke, men det er ikke bra og når Calabria går ut faller det defensive sammen. Dersom det ikke var en skade som fremprovoserte byttet var det en stygg feilvurdering rent taktisk. Derfra og ut blir det en forsvarskamp og det passer Milan dårlig.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page