top of page

Spillervurderinger: Milan – Torino (4-2 eeo)Milan måtte ha ekstraomganger, men tok seg i går videre til semifinalen i cupen etter å ha slått Torino 4-2. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.0 – Må en del i aksjon og gjør noen ålreite redninger, men slipper også inn to. Kunne vært mer offensiv på den første scoringen.

Conti – 5.5 – Sliter litt med å håndtere Aina defensivt og blir rundet litt for mange ganger. Opphever offsiden på 1-1. Bra med offensivt og deltar aktivt i det oppbyggende spillet.

Kjær – 6.0 – Sliter igjen litt med tempo og virker ikke helt trygg, men ellers er han sterk i duellspillet og spiller svært oppofrende.

Romagnoli – 6.5 – Blir datt litt ut av posisjon til tider, men er også en viktig leder i forsvaret. Tar stort ansvar i frispillingen.

Hernandez – 6.5 – Er som alltid svært aktiv offensivt og kommer seg til gode muligheter, samt at han setter opp andre til gode sjanser. Kunne avgjort kampen på overtid, men er ikke kald nok når muligheten byr seg. Slår bort ballen i skumle posisjoner ved noen anledninger.

Castillejo – 7.5 – Delaktig i tre av scoringene, hvor han er tredje sist på ball på to av dem og assisterer én. Ny god kamp fra Castillejo, som virkelig er i ferd med å befeste sin posisjon i laget.

Krunic – 6.0 – Dekker store rom, er flink til å sette fart med ball og er en bra kontringsspiller. Vil litt vel mye på egenhånd i denne kampen og tar noen svake avgjørelser, med et par skudd fra langt hold når det er langt bedre alternativ tilgjengelig.

Bennacer – 6.5 – Litt på etterskudd på 1-1, men er ellers god. Dikterer tempoet og er en svært god pasningsspiller, samt at han gjør en stor jobb defensivt.

Bonaventura – 6.5 – Fyller perfekt på i boksen og setter inn kampens første mål. Utover det utgjør han ikke all verden, men leverer godkjent totalt sett.

Piatek – 5.5 – Nær scoring tidlig i kampen. Får ellers ikke veldig mye å jobbe med, men beveger seg godt og skaper en del rom for andre.

Rebic – 7.5 – Nå er Rebic virkelig på gang! Nydelig assist på 1-0 og ellers skaper han trøbbel for Torino gang på gang! Hurtig, bra til å drible og ekstremt direkte i spillestilen. Burde scoret, men utover det var Rebic strålende.

Innbyttere: Ibrahimovic – 6.5 – God i det oppbyggende spillet og kombinerer fint med Leao. Burde scoret på overtid, men får scoringen sin i ekstraomgangene.

Leao – 7.0 – Skulle hatt tre assist. Ender på én, etter å ha satt opp Ibrahimovic med en strålende prestasjon. Et angrep alene i perioder.

Calhanoglu – 8.0 – Kommer inn knappe ti minutter før slutt og banker inn den viktige utligningen som gir ekstraomgangene! Scorer også et vakkert mål i ekstraomgangene og gjør et fantastisk innhopp her.

Kessie – 7.0 – Setter opp Hakans andre scoring nesten med en gang han kommer inn, og etter det er han en viktig bidragsyter defensivt.

Pioli – 6.5 – Det måtte ekstraomganger til, men Milan tok seg fortjent videre mot Torino. Offensivt er det veldig mye bedre enn hva vi har sett på lang tid. Defensivt er det noe mer å ta tak i.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page