top of page

Spillervurderinger: Milan – Torino (1-0)Milan tok i går tre poeng hjemme mot Torino. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6,5 – Kommer i aksjon ganske tidlig og gjør en svært bra jobb når han er tøff nok til å gå ut for å vinne ball. Gjør også noen kvalifiserte redninger utover i kampen, selv om han ikke blir satt på veldig mange prøver.

Abate – 6,5 – Var enorm sist, og leverer en ny solid kamp. Igjen er han strålende defensivt og har full kontroll på høyresiden. Ikke like mye med fremover som man kanskje skulle ønske, men kombinerer godt med Honda når han blir med frem.

Alex – 6,0 – Litt på etterskudd i noen løpsdueller med Immobile og får litt stor avstand til tider. Meget solid i luftrommet og bortimot feilfri med ball.

Zapata – 6,5 – Bunnsolid mot Napoli og fortsetter den gode trenden her. Havner på etterskudd mot Immobile en gang, men kommer godt med og legger press på spissen før avslutningen. Ellers meget solid og er viktig med sine fysiske forutsetninger.

Antonelli – 7,0 – Fantastisk bidragsyter fremover. Stormer ned langs venstresiden i samtlige minutter og er involvert i mange gode angrep. Scorer også kampens eneste mål med en strålende avslutning etter en dødball. Avgir litt store rom defensivt, men det tåles når han er så bra fremover. Nest sist på den annullerte scoringen.

Honda – 7,0 – Virkelig funnet formen! Spiller med større selvtillit og virker å ha litt bedre tempo i alt han foretar seg for tiden. Gode kombinasjoner, godt blikk og en god venstrefot. Fryktelig nært scoring med et godt frispark! Svært gode dødballer.

Kucka – 6,5 – Tanksen har i likhet med Honda funnet formen. Duellsterk, både i luften og langs bakken. Trygg med ball og dekker store rom. Sterk når han er nest sist på ballen i forkant av scoringen.

Bertolacci – 6,0 – En nydelig flikk når han sender igjennom Bacca i forkant av en stor mulighet. Ellers en trygg og god jobb på midten. Savner at han tar litt større kreativt ansvar.

Bonaventura – 7,0 – Som alltid mye involvert. Kommer til sjanser og kunne fort endt med scoring etter flere gode forsøk. Gode innlegg og veldig vanskelig å håndtere. Skaper også flere gunstige brudd.

Niang – 5,0 – Uvanlig lite involvert og lykkes heller ikke spesielt godt når han først får ballen. Hissig på å vise seg frem, men det blir litt for mye på egenhånd.

Bacca – 6,0 – Som sist blir det en kamp uten veldig mye å jobbe på for Bacca, men han involverer seg bedre i det oppbyggende spillet og er tilrettelegger på flere gode muligheter. Scorer, men avvinkes korrekt for offside når han løper inn etter en dødball.

Innbyttere:

Boateng – I/V – Ikke noe spesielt imponerende innhopp fra Boateng. Laget skaper lite med han på banen, og feilprosenten er alt for høy.

Balotelli – I/V – Får de siste minuttene.

Mihajlovic – 6,5 – Milan-toget begynner virkelig å få opp dampen. Ni strake kamper uten tap og en ny trepoenger her. Milan har fortsatt heng på Champions League-plass og Europa-plass begynner å se sikkert ut. Ikke sesongens beste kamp, men solid defensivt og skaper nok til å score mer enn det ene.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page