top of page

Spillervurderinger: Milan – Torino (1-0)Milan vant 1-0 mot Torino takket være en scoring fra Ante Rebic. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.5 – Lite å gjøre, men er parat når det kommer noe. Solid prestasjon fra målvakten.

Calabria – 6.0 – Ikke helt på nivå med kampen han leverte mot Juventus, men leverer igjen en relativt solid kamp.

Kjær – 6.0 – Er bra frem til han må ut med det som så ut til å være en strekkskade. Var sterk i duellspillet mot Belotti og så ut til å ha bra kontroll.

Romagnoli – 6.5 – Har bra kontroll på Belotti gjennom hele kampen og fremstå svært solid, både med Kjær og unge Gabbia ved siden av seg.

Hernandez – 6.0 – Noen gode skuddforsøk og som alltid frisk offensivt, men gjør en del merkelige vurderinger med ball her. Stort sett bra defensivt.

Castillejo – 7.0 – Ny assist og nok en god kamp fra Castillejo! Blir tatt tøft av Torino-spillerne, men utfordrer likevel hver gang han får muligheten og er en av de beste spillerne på banen. Nær scoring og kunne fort hatt minst én assist til!

Kessie – 6.5 – Fortsetter den fine trenden. Svært god defensivt og ser igjen ut til å ha fått bedre ro med ball den siste tiden.

Bennacer – 7.0 – Har en helt vanvittig kapasitet! Det er nesten utrolig å se presspillet til den lille algerieren, og han leverer også bra med ball. Får igjen et gult kort, hvilket skjer litt for ofte.

Rebic – 7.5 – Blir nok en gang avgjørende for Milan, med en ny flott scoring! Er så vanskelig å stoppe når han får ballen, og han beveger seg også veldig smart. 26-åringen er kanskje Milans viktigste spiller om dagen!

Paqueta – 6.0 – Fin involvering i forkant av målet, men ellers slet Paqueta med å finne de riktige pasningene på den siste tredjedelen. Mangler litt selvtillit om dagen, men man ser absolutt at det bor noe i brasilianeren.

Ibrahimovic – 6.0 – Sterk i duellspillet og viktig i det oppbyggende spillet, men sløser voldsomt med sjansene i dette oppgjøret.

Innbyttere: Gabbia – 6.5 – Det har blitt sagt mye bra om Gabbia i lang tid og den 20 år gamle stopperen leverte en fin debut når han kom inn for skadde Kjær. Solid fysikk og bra med ball.

Bonaventura – 6.5 – Kommer inn på et tidspunkt hvor Torino styrer spillet. Bidrar til at Milan igjen får kontroll med ro når han har ballen. God i overgangsspillet og har et godt skuddforsøk fra distanse.

Leao – I/V – Kommer inn helt på slutten.

Pioli – 6.5 – Solid seier fra Milan, som igjen leverer en veldig god førsteomgang. Det dør litt i andreomgang, og her har Pioli en utfordring, men denne gang endte det i seier og det burde strengt talt blitt mer enn 1-0. Overraskende at Gabbia kommer inn før Musacchio, men det spekuleres i at sistnevnte sliter litt med en skade. Burde ellers kanskje byttet tidligere, og Leao kunne absolutt fått mer tid med de kontringsrommene som oppstod.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page