top of page

Spillervurderinger: Milan – Torino

Sesongens siste kamp på San Siro ble spilt i går, og mot Torino kom det endelig en opptur. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Abbiati – 6,5 – Har ikke mye å gjøre, men i det som fort kan være hans siste kamp gjør han én storartet redning. Kommer perfekt ut når El Kaddouri spilles igjennom, og får avverget når han gjør seg stor.

Zaccardo – 5,0 – Det positive først. Assisten er fantastisk! Et lite øyeblikk trodde jeg det var Pirlo som løftet blikket og prikket en pasning på lissa til El Shaarawy, men på reprisen viste det seg at det var en annen langlugget verdensmester. Offensivt er det også en del bra ellers, men på det defensive er 33-åringen relativt svak i dette oppgjøret. Sliter med posisjoneringen og blir litt for lett spilt ut. Blir utvist etter 42 minutter når han, noe uheldig, feller Molinaro på vei igjennom.

Alex – 5,5 – Spiller i det store og hele en grei omgang, men blir litt for passiv. Det kan se ut til at manglende selvtillit fører til en mindre aggressiv Alex, og i forkant av det røde kortet gir han Amauri veldig god plass når han rygger unna. Burde fulgt «landsmannen» langt tettere og hindret gjennomspillet.

Paletta – 6,0 – Har ikke all verden å gjøre, og fremstår stort sett som svært solid. Noe svak posisjonering på El Kaddouris kjempesjanse i sluttminuttene, men ellers en god kamp. Trygg med ballen.

Bocchetti – 6,0 – Må sammen med Paletta ta skylden for El Kaddouris sjanse, men spiller totalt sett godt. Har bra kontroll på ellers så livlige Bruno Peres og spiller trygt. Ikke de store offensive bidragene.

Poli – 6,5 – Jobber utrettelig og er avgjørende for å beholde overtaket i den perioden Milan er én mann mindre. Dekker store rom, gjør få feil og spiller med en aggressivitet som hindrer Torino gang på gang.

De Jong – 7,0 – Har to eller tre matchavgjørende blokkeringer, hvor han kaster seg inn i siste liten. Regjerer fullstendig på midtbanen i store deler av kampen og er også svært god som ballsentral. Her bør det legges inn mye for å få ny kontrakt, men det er nok dessverre for sent.

Van Ginkel – 7,5 – Strålende! Det defensive gjøres godt, men det er fremover på banen at nederlenderen virkelig blomstrer. Flere flotte gjennomspill, og er selv en trussel når han kombinerer fint med lagkamerater. Skaffer straffen etter en kombinasjon med Pazzini og slår en utsøkt stikker til El Shaarawy på det siste målet.

Honda – 6,0 – Trekker seg mer inn mot midten enn normalt, og der ser han også langt bedre ut. Kreativ og gjennombruddssøkende, men står for litt for mange balltap. Disiplinert defensivt.

Pazzini – 6,5 – Er lenge ganske anonym, men spiller seg etter hvert veldig opp. Strålende involvering i forkant av straffen, og setter straffen iskaldt i mål. Med det kan han feire sitt 100. mål i Serie A, og det med kapteinsbindet på armen.

El Shaarawy – 7,5 – Endelig er faraoen tilbake, og han herjer tidvis med Torino. Fantastiske scoringer, der han på det første tar han ned ballen med en silkemyk touch før han banker den i mål. Den andre kommer etter en strålende kombinasjon med van Ginkel. Har ikke all verden å by på ellers, men blir kampens store spiller med sine to mål.

Innbyttere:

Mexes – 6,0 – Har lite å gjøre når Torino ikke er spesielt angrepsvillige. Gjør ingen feil, og har heller ikke de store mulighetene til å utrette spesielt mye.

Zapata – I/V – Kommer inn når kampen er avgjort og er lite involvert.

Mastalli – I/V – Primavera-kapteinen får sin debut og ser uredd ut. Prøver et skudd nesten umiddelbart og ellers et par godkjente involveringer. Morsomt å se gleden hos både ham og lagkameratene.

Inzaghi/Tassoti – 7,0 – Dette var en opptur! Milan fortsetter å angripe gjennom hele kampen, også når det er 10 mot 11. Belønnes med 3 mål, spilleglede og brede smil i årets siste hjemmekamp. Gir debuten til Mastalli og det er moro. Mange skulle gjerne sett Mastour eller Di Molfetta også, men det er lov å håpe på spilletid for de to mot Atalanta.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page