top of page

Spillervurderinger: Milan-Torino (0-0)Milan maktet aldri å finne nettmaskene i det som ble Montellas siste kamp som Milan-trener. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Trenger ikke gjøre spesielt mye, før han plutselig må i aksjon helt på slutten. Der leverer han en spektakulær dobbelredning og berger med det iallefall ett poeng.

Zapata – 6,5 – Svært god kontroll defensivt. Har fysiske forutsetninger som tar ham langt, og spiller også med stor ro i dette oppgjøret. Svært godt levert, selv om pasningskvaliteten er noe varierende. Slår et fantastisk innlegg til A. Silva, som burde resultert i mål.

Bonucci – 6,5 – Virker å være i stigende form, og begynner endelig å gjøre en del av de tingene man hadde forventet å se fra Bonucci. Driver fremover med ball, skaper overtall og viser at han har et stort ferdighetsregister. Litt for lysten på å score, og velger å skyte i noen situasjoner hvor han burde spilt ballen.

Romagnoli – 6,5 – Strålende til å bryte foran og er veldig god med ball i beina. Holder Belotti helt ute av kampen i store deler av oppgjøret og fortsetter å levere solide prestasjoner.

Suso – 5,0 – Jobber overraskende godt defensivt som høyre vingback, men det tar også bort en del av det man forventer fra spanjolen. Blir liggende litt dypt i banen, og tar tidvis alt for stor risiko på egen halvdel. Skaper få sjanser i denne kampen og prøver i overkant mye på egenhånd. Nær scoring med et godt frispark.

Kessie – 6,0 – Viktig i frispillingsfasen, hvor han bruker fysikken sin på en god måte. Jobber også hardt og er den som tar mest ansvar for å balansere midtbanen.

Montolivo – 6,5 – Leverer fint i rollen som playmaker. Gjør mye bra med ball, har godt overblikk og spiller med selvtillit i dette oppgjøret. Setter i gang flere gode angrep som ender i gode muligheter.

Bonaventura – 5,5 – Som den mest offensive i midtbanetrioen hadde man forventet at Bona skulle være mer skapende i en kamp som dette. Har et par fine fremspill, men ikke like direkte i spillet som vi er vant til å se ham. Har kapasitet til å gå av motspillere og skape ubalanse, men sliter med å vise det her.

Rodriguez – 7,5 – Bunnsolid defensivt, hvor han tar fullstendig nuven av Niang. Bidrar også veldig godt offensivt, og slår en rekke gode innlegg. Dyktig også i frispillingsfasen og er Milans beste spiller i dette oppgjøret.

Andre Silva – 6,0 – Startet godt og skapte mye trøbbel for Torino-forsvaret, som responderte med å felle ham ved hver eneste anledning. Det førte til en litt frustrert Silva, som ikke helt klarte å bevare fokus. Er uansett involvert i alt som skapes offensivt og er en særdeles smart fotballspiller. Burde scoret etter Zapatas innlegg, og hadde scoret om Kalinic var en bedre pasningsspiller.

Kalinic – 4,5 – Om du slår opp manglende selvtillit i et leksikon så dukker det antagelig opp et bilde av Kalinic. Brenner den ene kjempesjansen etter den andre, og roter bort strålende angrepsmuligheter med svake valg og pasningsfeil. Skal ha for å komme til mange sjanser, men et slikt sløseri er det vanskelig å forstå. Burde scoret hat-trick og hatt minst én assist.

Innbyttere:

Calhanoglu – I/V – Svakt innhopp. Vil mye, men ender opp med å prøve på for vanskelige ting. Gjør også en del merkelige tekniske feil, hvor han roter bort ballen omtrent upresset.

Cutrone – I/V – Er et uromoment og beveger seg godt, men kommer ikke til noen virkelig store sjanser.

Montella – 5,5 – I sin siste kamp som Milan-trener ble det et skuffende resultat, men Milan leverte egentlig en god kamp. Torino skapte knapt en eneste sjanse, før den enorme dobbelmuligheten på slutten. Milan skapte på sin side mer enn nok til å vinne, men Montellas tiltro til Kalinic er vanskelig å forstå. Tar grep for sent, og ender med den fjerde strake hjemmekampen uten scoring i seriespillet. Det var dråpen som fikk begeret til å renne over, og Montella fikk sparken i etterkant av kampen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page