top of page

Spillervurderinger: Milan – Torino (0-0)Hjemmekampen mot Torino endte med poengdeling. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 8,0 – Redder poeng i denne kampen. Gjør en helt vanvittig redning på Iago Falques heading, og gjør også flere gode redninger. Er i tillegg bra med ball og har noen gode igangsettinger. Holder nullen og er kampens store spiller her!

Calabria – 6,5 – Tidvis svak posisjonering defensivt, hvilket gir et par brukbare muligheter for Torino. Offensivt er Calabria dog veldig bra og flink til å skape overtall, samt at han har gode ferdigheter med ball i beina.

Abate – 7,0 – Får et tidlig gult kort når han leser spillet svakt og havner på etterskudd mot Belotti, men utover dette er Abate igjen veldig solid som stopper! Løper opp en hel del, bryter fint foran og posisjonerer seg stort sett bra. Er også overraskende bra i oppspillsfasen, selv om noen av pasningene er i overkant vanskelig å gjøre noe med.

Zapata – 6,5 – Har veldig god kontroll defensivt sammen med Abate. Konsentrert og solid i det meste han foretar seg.

Rodriguez – 6,0 – En kamp helt på det jevne fra Rodriguez. Opptrer solid og gjør få feil, men utretter heller ikke all verden. Timer løpene fremover godt, men innleggskvaliteten er ikke bra nok.

Suso – 5,0 – Noe av det svakere vi har sett fra spanjolen denne sesongen. Skaper lite, utover noen gode innlegg med høyre. Får aldri dratt seg inn i banen og blir sperret av fra de områdene hvor han er best. Går seg fast og mister ballen for ofte.

Kessie – 6,0 – Gjør en del viktig i duellspillet på midten, men pasningsspillet er ikke all verden i denne kampen. Har noen gode muligheter, men det stopper opp når Kessie ikke finner alternativene tidlig nok.

Bakayoko – 6,5 – Ikke like dominerende som han har vært den siste tiden, men vinner ballen gang på gang og har bra kontroll på midtbanen. Bra til å holde ballen i laget og gjør en viktig jobb kampen igjennom.

Calhanoglu – 5,0 – Ikke i sin beste form for tiden. Stort sett grei med ball, men lite involvert og skaper ikke all verden.

Higuain – 5,0 – Egoistisk og ikke helt i toppslag. Brenner noen brukbare muligheter, og slår ikke pasninger når han burde.

Cutrone – 5,5 – Jobber utrettelig og vinner igjen ballen gang på gang, men kommer ikke til all verden med sjanser. Mangler styrke i hodedueller og blir tatt ut litt enkelt. Får en kjempemulighet til å avgjøre, men en uvanlig svak avslutning fra Cutrone gjorde at det ble med ett poeng.

Innbyttere: Castillejo – 6,5 – Godt innhopp. Skaper problemer og kommer til noen brukbare sjanser. Burde kommet inn tidligere.

Gattuso – 6,0 – Kan takke sin unge keeper for poeng her. Milan får ikke til all verden offensivt, og det skapes lite når Suso blir tatt ut av kampen. Gjør byttet med Castillejo litt sent, men har ellers ikke så mye å sette inn fra benken for å skape litt ekstra trykk mot slutten. Milan ble kjørt i starten a begge omganger, men var best i siste halvdel av både første- og andreomgang. Synd at man ikke klarer å utnytte det at de andre lagene i topp 4-kampen avgir poeng.

2 visninger0 kommentarer

Bình luận


bottom of page