top of page

Spillervurderinger: Milan-Torino


Milan tok seg torsdag kveld videre til kvartfinalen av Coppa Italia. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Unggutten tar de skuddene som kommer og redder en helt avgjørende situasjon når Belotti kom alene igjennom. God med ballen i beina selv om han kanskje slår litt vel mye langt.

Abate – 6,0 – Skaden han pådro seg sist var ikke verre enn at han startet igjen i kveld, og kapteinen leverer en helt grei kamp. Har grei kontroll defensivt, selv om han kanskje kunne kommet tettere i presset ved flere anledninger. Kommer villig fremover uten at han blir brukt i særlig grad.

Paletta – 6,0 – Veteranen i den bakre fireren takler, blokkerer og kriger som en helt, men avleveringene er fryktelig upresise og velger, kanskje på grunn av egen selvinnsikt, litt feige løsninger med ansiktet mot eget mål.

Gomez – 6,5 – Noe rufsete i den første omgangen, men løfter seg betydelig etter pause og står frem som en reell konkurrent til det faste stopperparet. Bryter høyt i banen og er dermed sterkt delaktig i vinnermålet.

De Sciglio – 5,5 – Baklengsmålet kommer på hans side og De Sciglio er ikke i posisjon da Belotti stakk inn bak backfireren. De offensive bidragene eller heller ikke allverdens.

Kucka – 6,0 – Som vanlig legger sloveneren ned endel meter, men i denne kampen blir det mye løping i mellom og kampformen er naturlig nok ikke optimal. Kommer til en stor sjanse på volley i tillegg til at han er på rett sted til rett tid når han satt inn 1-1.

Sosa – 6,5 – Mange rynket nok på nesen da det ble klart at argentineren skulle fylle rollen som regista, og innledningsvis hadde han store problemer. Det ble dog vesentlige bedre ut over i kampen og 32-åringen viste både frem sin klokskap, sitt overblikk og pasningsfot i løpet av oppgjøret.

Bertolacci – 6,0 – Bertolacci dekker store rom og takler som en helt i dette oppgjøret, i tillegg til at pasningsprosenten er stigende. Likevel forventes det mer og spesielt på den siste tredjedelen gjør italieneren noen merkelige vurderinger.

Suso – 7,0 – Slet med å involvere seg i starten og leverte en slett førsteomgang hvor hverken kreativitet eller tempo var tilstedeværende. Etter hvilen var det derimot en helt annen spiller ute til høyre og Suso både driblet, satte opp lagkamerater og avsluttet selv. Var sterkt involvert i utligningen og hadde selv en strålende assist på 2-1 scoringen.

Lapadula – 5,5 – Lapadula skal ha for å legge ned mye innsats og vinner noen dueller i oppspillsfasen, men det blir litt tynt som midtspiss for Milan. Teknisk skorter det litt og på overtid misbruker han to enorme sjanser til å punktere kampen.

Bonaventura – 7,5 – Som sin kollega på motsatt side var Jack svak i innledningen, men etter pause herjet vår venstrekant og var involvert i utrolig mye offensivt i tillegg til å ende opp med både mål og assist.

Innbyttere:

Davide Calabria – I/V – Kom inn med ti minutter igjen på klokken og det var hyggelig å se unggutten på banen etter et lengre skadeavbrekk. Backen ble med fremover hver gang og kombinerte fint med Suso ved et par anledninger.

Mario Pasalic – I/V – Kommer inn for å tilføre løpskraft på tampen og gjør ting stort sett enkelt med ballen i beina.

Locatelli – I/V – Kom inn på tampen og rakk aldri å prege kampen.

Montella – 7,0 – Det kunne nesten se ut som et delvis nykomponert Milan ble tatt på senga av bortelaget i førsteomgangen, men det burde ikke kommet som noen overraskelse etter hva Torino har gjort så langt denne sesongen. Laget løftet seg dog mye i den andre omgangen og maktet å komme tilbake etter å ha havnet under 0-1. Milan spilte tidvis flott fotball etter pause og til tross for flere endringer i startoppstillingen ble det stadig mer flyt i spillet. Montella brukte ingen bytter før de siste ti minuttene, men det var det heller ingen grunn når laget hevet seg såpass mye etter hvilen. Cup er cup og avansement er det eneste som betyr noe, og i så måte gjorde Montella & Co. jobben i denne kampen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page