top of page

Spillervurderinger: Milan – SPAL (2-0)Milan tok en kontrollert seier mot SPAL. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Må aldri i aksjon. Svært behagelig dag på jobben for den unge målvakten.

Zapata – 6,0 – God kontroll defensivt, men havner litt ute av posisjon noen ganger. Sterk i luftrommet og gjør ting enkelt med ball. Nært scoring på dødball

Bonucci – 6,5 – Holder på å rote det til etter et minutt, men er ellers trygg og solid defensivt, uten at han settes på voldsomme prøver. Mye involvert med ball og viser tidvis at han har en bra pasningsfot. Et par nydelige tekniske detaljer og bedre med fremover enn tidligere.

Romagnoli – 6,5 – Sliper ikke til noe som helst på sin side, sett bort fra en mislykket takling midtbeis i førsteomgang. Strålende med ball i beina og dyktig til å spille ballen gjennom et ledd.

Abate – 6,5 – Bra som breddeholder på høyresiden, hvor Milan kommer seg fremover relativt enkelt gjennom hele kampen. Abate leverer veldig godt i pasningsspillet, har god kontroll defensivt og kommer også til et svært godt innlegg som nesten gir scoring. Nært å score selv også, med en god avslutning tidlig i kampen.

Kessie – 7,0 – Gjør en del feil med ball, men er også den store drivkraften på midten. Driver gjennom SPALs midtbaneledd gang på gang og skaper mye trøbbel hos motstanderne. Har flere gode fremspill til Kalinic og Silva, og skaffer straffen han selv omsetter til 2-0. Strålende opptreden!

Biglia – 7,0 – Nøytraliserer SPALs offensiv fullstendig. Ligger godt plassert gjennom hele kampen og bryter opp nesten alle angrepsforsøk fra gjestene. Han gjør det også på en konstruktiv måte og søker alltid en god pasningsmulighet i etterkant. Noe svak i det han kommer i offensive posisjoner.

Calhanoglu – 6,0 – Virker tidvis litt stresset og gjør noen enkle tekniske feil som ødelegger gunstige muligheter. Bidrar dog også med flere gode innlegg, et par nydelige stikkere og gode dødballer.

Rodriguez – 7,0 – Det er nesten vanskelig å forstå hvor solid Rodriguez har vært siden han ankom i sommer. Igjen leverer han en strålende prestasjon på venstresiden, hvor han ikke gjør noen nevneverdige feil defensivt og er en virkelig trussel offensivt. Kommer til flere gode skudd i kampen, hvorav det ene fører til straffesparket han selv setter inn til 1-0.

Kalinic – 6,5 – Vinner straffen på 1-0 og gjør konstruktive ting når han blir involvert i spillet. Involverer seg dog ikke så mye som man håper på, og samspillet med Silva sitter ikke helt foreløpig. Byttes ut etter en times spill.

Andre Silva – 6,5 – Langt mer involvert enn Kalinic og viser tidvis prov på ekstreme tekniske ferdigheter. Kommer seg til muligheter, er bevegelig og mangler på mange måter bare uttelling i denne kampen. Det kommer til en viss grad som en følge av litt svake avslutninger, spesielt fra distanse.

Innbyttere:


Suso – 6,0 – Tilfører relativt lite i en kamp med lavt tempo etter at Milan har gått opp i 2-0. Kommer seg til et par ålreite skuddforsøk, men ikke noe stort innhopp.

Bonaventura – I/V – Ganske svakt innhopp, med mange balltap og lite rytme i det han foretar seg på det drøye kvarteret han er på banen.

Locatelli – I/V – Fint innhopp på tampen. Spiller ballen godt, treffer på alle pasninger og leverer også et par susende taklinger.

Montella – 6,5 – Ikke noe voldsomt imponerende resultat, men SPAL kommer til null skudd på mål og Milan scorer to. Gjennom kampen skaper Milan bra med sjanser og fremstod som en solid enhet. Det mangler litt på samhandlingen offensivt til tider, men fire seiere på de fem første seriekampene er sterkt, selv om motstanden har vært relativt svak.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page