top of page

Spillervurderinger: Milan – SPAL (1-0)Milan tok tre poeng hjemme mot SPAL, etter en frisparkperle fra Suso. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.5 – Ble aldri satt på noen ordentlig prøve og hadde bra kontroll på det SPAL hadde å komme med.

Duarte – 6.0 – Leverte overraskende bra som høyreback, men så mer komfortabel ut etter at han ble flyttet inn som stopper. Alt i alt en god kamp fra nykommeren.

Musacchio – 6.0 – Noe småtrøbbel med fysikken til Petagna, men alt i alt har Musacchio ganske bra kontroll.

Romagnoli – 6.5 – Solid opptreden hvor han stopper en rekke gode angrepsmuligheter. Har et stygt balltap, men det blir det ingenting spesielt ut av.

Hernandez – 7.0 – Gjør noen feil med ball, men alt i alt er han en stor bidragsyter. Setter fart fremover gang på gang og skaper bra med sjanser. Ser rett og slett ut som en fantastisk god venstreback, spesielt offensivt.

Paqueta – 6.5 – Kommer fryktelig nær scoring, har flere gode distanseskudd og en del fine stikkere til Piatek. Jobber også godt hjemover.

Bennacer – 6.0 – Har et par nestentabber, hvor han må redde seg inn med noen taklinger som er litt på kanten, men pasningsspillet er effektivt og han har en voldsom aksjonsradius.

Kessie – 5.5 – Ikke noen spesielt imponerende kamp fra ivorianeren, som er nokså anonym i store deler av oppgjøret.

Castillejo – 5.5 – Brenner en helt utrolig sjanse når han setter ballen i tverrliggeren fra kloss hold. Leverer ellers en grei kamp, men blir litt lett å lese når han vil inn i banen.

Piatek – 6.0 – Beveger seg fint og finner ofte rom. Mangler scoring i dag, men burde hatt en målgivende på tverrliggertreffet og skaffer også frisparket som gir scoringen. Flere gode involveringer enn dårlige, men litt lite involvert.

Calhanoglu – 5.5 – Ikke helt på det nivået han har levert den siste tiden. Forsvinner fra kampen i lengre perioder og skaper ikke all verden.

Innbyttere: Calabria – 6.0 – Fint innhopp på høyrebacken! God kontroll defensivt og dobler på kanten for å gi Suso rom gang på gang.

Suso – 7.0 – Endelig kom det en scoring igjen! Fantastisk frispark! Viser også en del bra ellers og virket noe mer ærgjerrig etter å ha blitt satt ut av laget.

Bonaventura – I/V – Spilte for kort til å få vurdering.

Pioli – 6.5 – Oppløftende kamp! Treffer relativt godt med laguttaket, selv om det fortsatt er veldig lite stabilitet i uttakene denne sesongen. SPAL kommer knapt til noe som helst og Milan skaper nok til at det er en fortjent seier, selv om det ikke var noen festforestilling.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page