top of page

Spillervurderinger: Milan – Sassuolo (1-1)Milan dominerte fullstendig mot Sassuolo, men klarte bare ett poeng. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6,0 – Kan ikke lastes nevneverdig for målet, selv om det er mulig å ta den. Har grei kontroll ellers og gjør et par gode redninger.

Abate – 6,0 – God kontroll defensivt, men bidrar ikke nok offensivt. Ble byttet ut tidlig etter pause.

Bonucci – 6,5 – Veldig god med ball og er solid som igangsetter i de periodene Milan legger mest trykk på Sassuolo. Er også fint med fremover og skaper overtall i midtbaneleddet ved en rekke anledninger. Stort sett bra defensivt, men er kanskje litt svakt posisjonert på scoringen og bør også få headingen i forkant ut i et annet rom.

Romagnoli – I/V – Må dessverre tidlig ut med skade.

Rodriguez – 6,5 – Spiller bedre enn han har gjort den siste tiden. God kontroll på Berardi og klarer seg bra defensivt. Offensivt blir det tidvis litt omstendelig, men han blir mye med fremover og har to svært gode innlegg som kunne gitt uttelling, hvorav det ene er så godt som ferdigscoret. Sliter noe mer som stopper enn han gjør som back, men alt i alt en god innsats.

Kessie – 7,0 – Brenner en helt vanvittig mulighet allerede etter ett minutt, men den ville nok blitt dømt offside ved hjelp av VAR. Er ellers god og mye involvert. Både skaper mye og kommer til sjanser selv, uten at det gir tellende resultat. Spiller egentlig en veldig god kamp.

Biglia – 6,0 – Viser tidvis hvor dypt savnet han var mot Inter med sitt strålende pasningsspill og roen han har sentralt. Spiser også opp mye av det Sassuolo har å kommer med, og er periodevis veldig god når Milan kjører kampen som verst. Faller i prestasjonene utover i kampen og begynner å slå mye feil mot slutten

Bonaventura – 5,0 – Ny svak kamp fra den vanligvis så gode Jack. Kommer seg til noen sjanser og er fryktelig nært å avgjøre på overtid, men blir stoppet av en god Consigli. Ellers er det lite som stemmer, og Bona drar ned tempoet gang på gang.

Suso – 5,5 – Mye involvert og settes opp i gode posisjoner svært ofte. Får lite ut av det og spesielt innleggskvaliteten er fryktelig dårlig. Det skyldes til dels at Sassuolo ligger med mange mann i egen boks, men spanjolen burde likevel fått mer ut av det han får i denne kampen.

Cutrone – 5,0 – Helt usynlig. Klarer ikke dukke opp i boksen som vi er blitt vant til, og preger kampen i svært liten grad.

Calhanoglu – 6,5 – Igjen er det helt utrolig at Hakan ender uten målpoeng. Slår noen svært gode innlegg og er også nære på med noen av langskuddene sine. Har også tatt tak i gjenvinningene sine og gjør en god jobb her.

Innbyttere:

Musacchio – 6,5 – Faller litt dypt når Bonucci går opp i duellen på 0-1, og mislykkes deretter med å sette linja. Ellers leverer han veldig godt. Strålende med ball, tar stort ansvar og leverer også bra defensivt. Fin assist til Kalinic. Solid opptreden med tanke på hvor lite spilletid han har fått.

Andre Silva – 5,0 – Omtrent like usynlig som Cutrone. Slår et innlegg som fort kunne avgjort kampen, og setter opp Bonaventuras gode skuddmulighet på slutten, men ellers er det veldig tynt.

Kalinic – 6,5 – Kommer litt til sin rett i denne kampen, med et veldig lavtliggende Sassuolo. Blir matet i boksen og kommer seg til bra med sjanser, men brenner de største. Deretter glimter han til med et fantastisk mottak og en strålende avslutning når han setter inn 1-1. Den har man ventet lenge på og forhåpentligvis kan den være forløsende for kroaten.

Gattuso – 6,0 – Milan dominerer noe voldsomt i førsteomgang, og det er helt ubegripelig at man ikke går inn til pause med ledelse. Gjør rett i å velge Musacchio over Zapata når Romagnoli må ut, men bommer noe taktisk etter pause. Der laget så veldig bra ut og skapte mye i første velger Gattuso å legge om formasjonen tidlig i andreomgang og det lykkes ikke. Fremfor å legge om til 3-5-2 burde man fått inn offensive Calabria på backen, men alt i alt skal Milan vinne en kamp med et slikt kampforløp 9/10 ganger. Tør å ta grep, men i dag lykkes det ikke helt.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page