top of page

Spillervurderinger: Milan – Sassuolo (1-0)Milan spilte langt fra sin beste kamp for sesongen, men vant likevel 1-0 mot Sassuolo. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Er så trygg og god i alt han foretar seg for tiden at det må være en enorm trygghet i å ha ham bak seg. Gjør noen gode redninger, god med beina og omtrent feilfri i denne kampen.

Calabria – 5,5 – Trøbler en hel del med Boga, som blant annet hadde et stolpeskudd og en annullert scoring. Har problemer defensivt i store deler av kampen, men er bra med offensivt og gir Suso støtte.

Musacchio – 7,0 – Ble først kreditert scoringen, som senere ble omgjort til selvmål. Leverer en strålende kamp og har bra kontroll på det meste som kommer. Leser spillet veldig godt.

Romagnoli – 7,0 – Umulig å passere. Er så god for tiden at det er vanskelig å komme utenom han når man skal vurdere kampens beste spiller, gang etter gang.

Rodriguez – 6,0 – Har bra kontroll defensivt, men slurver litt med ball og har for dårlig kvalitet på innleggene. Fikk et gult og må dermed stå over neste.

Kessie – 6,5 – Den beste av Milans midtbanespillere. Kommer til sjanser, er solid i duellspillet og leverer en god kamp.

Bakayoko – 5,5 – Tendenser til en liten formdupp? En del balltap i dag også, og ser kanskje ut til å ha litt tunge bein. Får et gult tidlig og ligger litt på grensa til et andre når Gattuso velger å ta ham ut tidlig i andreomgang.

Paqueta – 6,0 – Veldig god til å lure seg fri inne i boksen, hvilket gjør at han kommer til to gode sjanser. Jobber godt og gjør en del bra med ball, men de helt store bidragene uteble her.

Suso – 5,5 – Slår corneren som ender i scoringen, men ellers er det ikke all verden Suso bidrar med i denne kampen. Får dratt seg fri innover i banen en del ganger, men verken innleggene eller skuddforsøkene sitter.

Piatek – 6,0 – Lite å jobbe med, men er på hugget når sjansen byr seg. Det førte til det røde kortet på Consigli, og utover den sjansen hadde ikke Piatek mye å gjøre annet enn å kjempe på de lange oppspillene.

Calhanoglu – 6,0 – Veldig livlig i førsteomgang, hvor han drar seg mye inn i banen og skaper overtall sentralt. Svakere etter pause, spesielt når han flyttes ned på midten.

Innbyttere: Biglia – 6,0 – Tilfører noe ro for et litt presset Milan-lag, og er flink til å vende spillet etter at Sassuolo reduseres til ti mann, hvilket gjør det vanskelig for dem å komme i press.

Castillejo – I/V – Svakt innhopp. Roter med ball og gjør mange unødvendige feil.

Cutrone – I/V – Får noen minutter på slutten.

Gattuso – 6,5 – Det var ikke pent, men Milan tok tre poeng og er med det oppe på tredjeplass i Serie A! Igjen er det veldig solid defensivt, selv om det offensive ikke imponerer noen her.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page