top of page

Spillervurderinger: Milan – Sassuolo (0-0)Milan dominerte kampen mot Sassuolo og var nært scoring ved en rekke anledninger, men det endte til slutt 0-0. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.5 – Veldig lite å gjøre, men er våken og gjør en strålende redning når han først må i aksjon på et langskudd.

Conti – 5.5 – Slet litt med å håndtere Boga, men klarte seg uten å slippe til de helt store sjansene på sin side. Lite med fremover.

Musacchio – 6.0 – Et par unødvendige feil, men alt i alt en grei kamp fra argentineren. Tar mye ansvar med ball i frispillingsfasen.

Romagnoli – 6.5 – Bra kontroll på det som kommer gjennom midten.

Hernandez – 7.5 – Er uheldig som får scoringen sin annullert. Er nok en gang helt enorm fremover i banen, hvor han kommer til en rekke muligheter. Har også bra kontroll defensivt og er totalt sett banens beste spiller.

Kessie – 6.0 – Noe anonym, men gjør en god jobb på midtbanen. Uheldig som blir avblåst for hands i forkant av målet, med en svært marginal avgjørelse. Nært scoring ved noen anledninger.

Bennacer – 5.5 – Roter bort kampens største sjanse når han har en hel banehaldel alene med et åpent mål foran seg. Utover det er han stort sett god, sett bort fra en fryktelig svak periode der han slår bort noen skumle baller i starten av andreomgang.

Bonaventura – 5.5 – Ikke like skapende som i de siste kampene. Mangler litt fart i kroppen til å dra seg fri fra motspiller. Kommer til en rekke muligheter, men får lite ut av dem.

Suso – 6.0 – Leverer en bra førsteomgang og er en viktig del av Milans offensive spill da. Faller litt i prestasjonene etter pause.

Piatek – 6.5 – Sterk i luftrommet og kommer til noen sjanser på dødball. Setter også opp et par gode sjanser for medspillere og burde hatt iallfall en assist.

Calhanoglu – 6.0 – På mange måter en svak prestasjon, men så har han noen glimt hvor han skaper sjanser og kommer til farligheter med strålende enkeltmannsprestasjoner.

Innbyttere: Paqueta – 6.0 – Kommer til en god sjanse nærmest umiddelbart og er også nære på mot slutten. Utover dette preger han kampen lite.

Leao – 7.5 – Strålende innhopp! Er millimetre unna scoring, og treffer metallet to ganger! Ser så skarp ut og er bare uheldig som ikke scorer.

Castillejo – I/V – Rekker ikke utrette noe.

Pioli – 6.5 – Resultatet er skuffende, men prestasjonen er oppløftende! Milan dominerer kampen og skaper mer enn nok til å vinne dette, men en annullert scoring, et skudd i tverrligger og et i stanga ble beholdningen for Milan i en kamp der det ikke ville seg helt.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page