top of page

Spillervurderinger: Milan – Sampdoria (3-2)


Milan fikk en god start på oppgjøret med Sampdoria, men det ble etter hvert en tøff kamp for å sikre seg alle tre poeng. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:


Donnarumma – 6,0 – Kan ikke lastes for baklengsmålene, og har ellers lite å gjøre. Det begynner å være ekstremt lang tid siden han holdt nullen, noe som nok tærer på selvtilliten til ungguten.

Calabria – 5,0 – Strøken ball opp til Suso i forkant av 1-0, og offensivt er det en del bra fra Calabria frem til han blir skadet. På 1-1 er han dog alt for passiv i presset og slipper til Saponara i det rommet han skal stenge. Er også litt på etterskudd på 2-1, men der er det linja som ikke er bra nok.

Musacchio – 5,0 – Litt stor avstand til Calabria på 1-0 og slipper avslutningen mellom beina, men den må Calabria ta på sin kappe. På den andre ligger han for dypt i forhold til resten av linja og opphever offsiden. Ellers ganske solid.

Romagnoli – 6,0 – Solid opptreden fra kapteinen, som ikke er involvert i noe av det Sampdoria skaper. Noe strukturproblemer er det dog og som kaptein bør han styre den forsvarsrekka bedre.

Rodriguez – 6,5 – Har etter hvert blitt en av de aller mest stabile og stødige i Milan. Leverer nok en god kamp her og har full kontroll defensivt, samt at samspillet med Laxalt sitter ganske bra. Slår crosseren som setter opp Suso til den avgjørende scoringen.

Suso – 8,0 – Kanskje inne i sin beste periode som Milan-spiller! Utsøkt scoring når han avgjør kampen, slår en strålende assist på 1-0 og server også ballen inn i feltet på 2-2. Slår innlegget hvor Laxalt roter ballen i stolpen og kunne fort vært oppe i fire målpoeng her. En av kampens store spillere!

Kessie – 6,0 – Flink til å skape ettertrykk fra midtbanen og gjør en solid jobb sentralt på midten, men det er også en del betongtouch som ødelegger noen gode overgangsmuligheter.

Biglia – 5,5 – Gjør noen småstygge pasningsfeil som man sjeldent ser fra Biglia. Gjør stort sett en god jobb som ballvinner på midten utover det.

Laxalt – 6,5 – Kvikke bein, men litt varierende kvalitet på valgene. Skaper mye fra sin venstreside, og er involvert i forkant av 2-2, samt at han kommer uhyre nær sin scoring når han setter ballen i stolpen.

Higuain – 7,0 – Tilbake med scoring og så ut til å ha en fin dag på jobb i tospann med Cutrone. Smarte bevegelser og kommer seg til sjanser, samt at han jobber hardt.

Cutrone – 8,0 – Ingen har mer lyst til å vinne i dette laget enn Cutrone! Det oser vinnervilje av alle løp han tar, og så leverer han også så til de grader. Utsøkt scoring, og et fantastisk samspill med Higuain på 2-2! Cutrones beste kamp for sesongen!

Innbyttere: Castillejo – I/V – Fint innhopp, hvor han har et godt samspill med Suso ute til høyre og bidrar til å skape noen muligheter.

Abate – I/V – Bra kontroll når han kommer inn.

Calhanoglu – I/V – Inn helt på tampen.

Gattuso – 7,0 – Etter noen fryktelig svake kamper var dette en nødvendig opptur. Tok grep og gikk ut i 4-4-2 med en spissduo som fungerte godt, samt at Laxalt inn på venstresiden ga nødvendig tempo. Offensivt er det mye bra her, men at man igjen roter det til defensivt og slipper inn omtrent det som kommer av sjanser i mot er urovekkende. Det er riktignok sterkt å snu det igjen og forhåpentligvis kan man bygge videre på denne prestasjonen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bình luận


bottom of page