top of page

Spillervurderinger: Milan – Sampdoria (1-0)Milan fortsatte sin gode form hjemme mot Sampdoria, og tok tre sterke poeng i 1-0-seieren over tabellnaboen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Settes på få prøver. Har grei kontroll på det som kommer og er fint ute og avverger ved et par anledninger.

Calabria – 7,5 – Har kapret plassen som høyreback under Gattuso og fortsetter å levere svært imponerende. Strålende med offensivt, hvor han dobler rundt Suso gang på gang. Det gir til slutt assisten på det som blir det avgjørende målet! Slår også innlegget som gir straffen, og er nær scoring selv helt på tampen. Trygg og god også defensivt.

Bonucci – 6,5 – Scorer etter et strålende dødballtrekk, men blir korrekt avvinket for offside. God defensivt og vinner noen viktige dueller. Tar i overkant stor risiko med ball til tider og slår noen stygge feilpasninger, men rydder stort sett opp i eget rot.

Romagnoli – 6,5 – Holder nullen for tredje gang på rad i tospann med Bonucci og fortsetter å levere gode kamper. Slår en fryktelig unødvendig feilpasning på slutten, som kunne kostet dyrt, men ellers er det svært lite å ta Romagnoli på.

Rodriguez – 5,5 – Brenner et straffespark med et dårlig plassert skudd. Ellers relativt solid, og fint med fremover.

Montolivo – 6,5 – Jobber knallhardt, forstår rollen sin godt og spiller trygt. Gjør at savnet av Kessie ikke blir så stort som fryktet i denne kampen, og imponerer særlig i det defensive.

Biglia – 7,5 – Strålende! Leser spillet så godt og har en fantastisk timing på taklingene. Med ballen er han rolig som skjæra på tunet, og han viser også frem et pasningsrepertoar man får vann i munnen av. Kanskje hans beste kamp i Milan-trøya!

Bonaventura – 7,5 – Scorer det avgjørende målet på et av sine mange dype løp, og kommer også til en rekke andre muligheter. Strålende offensivt og gjør også en meget god pressjobb i det defensive.

Suso – 7,0 – I dag stemte mye for spanjolen, selv om han ikke får noen målpoeng. Setter opp Calabria perfekt i forkant av målet, og er ellers involvert i en rekke gode angrep, blant annet med gjennomspillet på det annullerte målet. Skal også ha stort pluss for måten han jobber på!

Cutrone – 5,5 – Nære scoring i nok en kamp, men får ikke satt skuddet på mål. Ser farlig ut i boksen, men blir for lite involvert og utretter ikke nok i denne kampen, selv om Milan presser noe voldsomt.

Calhanoglu – 7,5 – Hvilken spiller han har utviklet seg til å bli den siste tiden. Involvert i alt! Skaper sjanser på rekke og rad og kommer også til et vanvittig antall avslutninger selv. Fryktelig nær scoring, men får dessverre ikke uttelling her! Strålende innlegg på det annullerte målet.

Innbyttere:

Andre Silva – 7,0 – Hvilket innhopp! Det blir ikke målpoeng, men Andre Silva gjør omtrent alt riktig i de 20 minuttene han får! Uheldig som ikke får minst én assist, og den ene gjenleggingen til Calhanoglu er improvisasjon fra øverste hylle. Jobber knallhardt, har fantastsk teknikk og spiller ballen på helt riktige tidspunkt! Bidro veldig til at Milan skapte nytt trykk på slutten og fikk virkelig med seg publikum i går. Dette er på vei i riktig retning!

Locatelli – I/V – Kommer inn på slutten og gjør en grei jobb i det defensive.

Gattuso – 7,5 – For en kamp Milan leverer her! Sampdoria har vært solide denne sesongen, men blir overkjørt i nesten samtlige minutter. Det ender bare 1-0, men Milan ser nesten aldri truet ut og kunne fort scoret både tre og fire. Laget sprudler tidvis offensivt og viser en energi og vilje man knapt trodde var mulig for noen måneder siden. Dette gir faktisk tro på at man kanskje kan klare topp 4!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page