top of page

Spillervurderinger: Milan – Sampdoria (0-1)Milan tapte søndagens lunsjkamp mot Sampdoria. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Kan ikke lastes for å slippe inn straffen. Står ellers en solid kamp og gjør en fantastisk redning når han får en hånd på ballen i det Linetty kommer alene med keeper. Bra med ballen i beina.

Kucka – 6,0 – Spiller ute av posisjon, men gjør en grei kamp. Sliter med å få innleggene inn i boksen, men er mye med fremover. Mangler tempo til å gå av folk og har noe begrenset teknikk, men gir Suso god støtte. Tidvis litt på etterskudd defensivt.

Zapata – 5,5 – En mer typisk Zapata-kamp skal man lete lenge etter. Spiller godt i så godt som hele kampen, hvor han opptrer med autoritet i duellspillet, posisjonerer seg godt og leverer forholdsvis bra med ball. Dessverre svikter det fullstendig ved én anledning og det ble avgjørende i denne kampen, når colombianeren helt unødvendig mistet ballen på egen halvdel.

Paletta – 5,0 – Har slitt litt den siste tiden og gjør en ny svak kamp her. Sliter med å henge med på tempoet til Muriel og havner i en del problemer defensivt. Lager et helt håpløst straffespark når han feller Quagliarella i en forholdsvis ufarlig situasjon. Skal ha for et godt pasningsspill og et par fantastiske fremspill.

Romagnoli – 5,5 – Er åpenbart ingen venstreback og har svært lite å bidra med offensivt. Sliter også noe med tempoet i en del situasjoner og virker ukomfortabel i store deler av kampen. Solid duellspill og trygg med ball.

Bertolacci – 6,5 – Milans beste spiller i store deler av kampen! Har et par gode langskudd som nesten gir uttelling. Beveger seg ellers godt, har god ballbehandling og skaper muligheter for både seg selv og andre.

Sosa – 4,5 – Mangler de defensive ferdighetene til å bekle regista-rollen og ser nesten ut til å åpne rom med vilje i perioder. Løper bort fra rommet han skal dekke og mangler også tempo til å hindre overganger. Havner for ofte på etterskudd og ender til slutt opp med å få rødt kort for å ha hindret to kontringer. Med ball gjør han en del bra, viser godt blikk og har en bra pasningsfot, men en treffprosent på 75 er ikke godt nok.

Pasalic – 5,5 – Kommer til en del sjanser med gode bevegelser, men utnytter dem ikke godt nok. Er ellers involvert i fryktelig lite! 26 pasninger på 71 minutter fra en midtbanespiller er fryktelig lite, og Pasalic sliter virkelig med å finne sin plass i dette laget. Senker tempoet i for mange angrep.

Suso – 6,5 – Spanjolen er som alltid blant de som skaper mest for Milan. Ekstremt kvikk, men går i overkant ofte innover i banen for å bruke venstrebeinet og blir litt lett å lese. Skaper likevel bra med sjanser og det er nærmest ubegripelig at han går av banen uten målpoeng i denne. Lider av manglende bevegelser inne i boksen.

Bacca – 4,5 – Ny forferdelig forestilling. Kommer ikke til noe som helst på 70 minutter og er svært lite involvert. Svak pasningsspiller og virker ikke å være veldig skarp for tiden. Stillestående og tam, og så er det neste ubegripelig å se en toppspiss få muligheten på blank kasse, men ikke skyte fordi den kommer på feil fot!

Deulofeu – 6,5 – Virker virkelig å ha noe å tilføre til dette laget, men får dessverre ikke uttelling i dag! Setter opp et par enorme sjanser med strålende forarbeid. Vanvittig fart, strålende ferdigheter og godt blikk for hvor det kommer muligheter. Et par stygge pasningsfeil når han spiller ballen bakover uten å ha oversikt. Brenner en kjempesjanse når han setter ballen i stolpen, men alt i alt en god kamp!

Innbyttere: Abate – I/V – Ok innhopp. Kommer til et godt innlegg som holder på å gi scoring og er ellers bra med fremover. Vil kanskje litt i overkant mye.

Lapadula – I/V – Så utrolig nær scoring, men brenner sjansen han får helt alene med Viviano. Den skal sitte! Beveger seg ellers godt og tilfører langt mer enn Bacca i oppspillsfasen.

Ocampos – I/V – Klarer ikke prege kampen i nevneverdig grad.

Montella – 5,0 – Milan spiller på mange måter en ganske god kamp, skaper mer enn nok sjanser og har stort sett god kontroll. Dessverre uteblir uttellingen og når Paletta roter det til blir det et utrolig skuffende resultat. De taktiske disposisjonene kan man dog stille store spørsmålstegn ved! 4-3-3 uten naturlige backer gir et dårlig utgangspunkt, og at Vangioni benkes virker merkelig når Romagnoli er så lite tilpass på backen. At Zapata starter foran Gomez er også vanskelig å forstå, og nå kan man virkelig lure på hvor lenge Montella skal være tålmodig med Bacca og Pasalic?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page