top of page

Spillervurderinger: Milan – Sampdoria


Milans siste håp om en Europa-plass kan ha røket i kampen mot Sampdoria. Milan var riktignok det førende laget, men Sampdoria scoret først og når Milan bare klarte å score ett endte det med poengdeling. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 6,5 – Gjør noen gode redninger, blant annet på Eders forsøk etter et frispark. Gode igangsettinger. Sjanseløs på målet.

Abate – 6,0 – Har kontroll defensivt og bidrar godt fremover i banen, men blir noe upresis både i pasningsspillet og i innleggsfasen. Kunne kanskje grepet inn på målet, men har en annen mann i utgangspunktet.

Paletta – 6,0 – Har tempotrøbbel når det går fort langs bakken og sliter når Eder og etter hvert spesielt Muriel utfordrer med ball. Svært stødig når han får komme frem for å støte og i duellspillet. Svært bra med ball i dette oppgjøret.

Mexes – 6,0 – Blir rundlurt på målet, men får ikke all skyld da noen bør ha mannen bak ham. Tar ofte med seg ballen fremover og skaper ubalanse hos Sampdoria, noe som er viktig for å etablere et trykk offensivt. Nært scoring når han stiger til værs på en corner, men hindres av Duncan.

Antonelli – 6,0 – Fullstendig ute av posisjon på baklengsmålet, når han går noen meter frem for tidlig. Leverer en solid kamp forøvrig og matcher raske Sampdoria-spillere ganske bra på farten. Godt driv fremover og god på kombinasjonsspill.

Van Ginkel – 7,0 – Begynner å spille seg virkelig varm i trøya! Svært dynamisk og fungerer godt begge veier. Kommer til en del gode skuddsituasjoner og med litt mer flaks kunne det blitt flere mål. Trygg med ball og sterk i duellspillet.

De Jong – 7,0 – Det er en katastrofe at De Jongs kontrakt fortsatt står usignert. Vinner alt på midtbanen og fungerer både som pasningssentral og rivjern. Gi mannen det han vil ha og behold ham i noen år til. Noe heldig som scorer Milans mål, men fint brassespark.

Bonaventura – 5,5 – Savner en litt mer direkte Bonaventura som setter fart med ball og skaper ubalanse hos motstander. Drar ned tempoet en del og slår for mange feilpasninger.

Cerci – 5,5 – Vil veldig mye og skaper en hel del sjanser, både for seg selv og andre. Roter det dessverre til for ofte og mister ballen ved alt for mange anledninger.

Destro – 6,0 – Ser ikke målfarlig ut, og det er ikke noe styrketegn for en spiss. Skal ha for det han gjør ellers! Ser langt mer påskrudd ut enn i tidligere kamper og er bra i gjenvinningsfasen. Må ut med skade, men vi får håpe det ikke er alvorlig.

Menez – 5,0 – Involvert i alt som skjer fremover på banen, men drar ned tempoet ufattelig mye. Vil gjøre alt på egenhånd og forsøker å drible selv fremfor å spille lagkamerater. Milans svakeste i denne kampen. Fryktelig unødvendig balltap i forkant av baklengsmålet.

Innbyttere:

Suso – 7,0 – Kvikk, spennende og direkte. Ikke redd for å utfordre med ball, men viser mer blikk for lagkamerater enn hva Menez gjør. Har et fint steg og er en trussel. Ufattelig nært scoring når han bøyer ballen i den lengste stolpen.

De Sciglio – I/V – Kommer inn for Abate og leverer et svakt innhopp. Mange pasningsfeil og dårlig innleggskvalitet. Rusten.

Pazzini – I/V – Iskald.

Inzaghi – 6,0 – Milan leverer en positiv kamp og er det klart førende laget mot Sampdoria. Skaper relativt bra med sjanser og har bra kontroll defensivt gjennom store deler av kampen. Hadde trengt en seier for å ha mulighet for Europa-spill, men ender opp med bare ett poeng.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page