top of page

Spillervurderinger: Milan – Roma (2-1)Milan slo tilbake og vant 2-1 hjemme mot Roma, etter en overtidsscoring fra Patrick Cutrone. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Får overraskende lite å gjøre, men kunne kanskje gjort en bedre jobb på scoringen. Utboksingen er forsåvidt grei, men han kunne fått den lengre unna og skuddet er også tagbart. Stort sett veldig bra med beina og har tydelig jobbet med dette i sommer, men gjør et par feil i pasningsspillet her også.

Calabria – 6,0 – Bra med offensivt også i dag, og kommer seg til en stor mulighet. Er også stort sett bra defensivt og leverer egentlig en veldig god match, men roter det til på baklengsmålet med et helt håpløst forsøk på å klarere.

Musacchio – 6,5 – Veldig godt levert! Bra kontroll defensivt og er sammen med Romagnoli flink til å stå opp når resten av laget presser høyt. Det er særdeles viktig, og stopperparet gjør en god jobb med å håndtere Dzeko & co.

Romagnoli – 6,5 – Er meget solid mot gamle lagkamerater og fungerer godt sammen med Musacchio.

Rodriguez – 7,5 – Fantastisk assist når han setter opp Kessie på åpent mål. Leverer veldig godt defensivt, og har knapt et balltap. Tas av etter 75, når han virket å begynne å gå litt tom for krefter.

Kessie – 7,0 – Scorer på et godt timet løp på bakre stolpe, og spiller en avgjørende rolle i flere situasjoner i denne kampen. Leser spillet veldig godt og bryter mye defensivt. Trygg med ballen og bidrar med duellkraft på midtbanen.

Biglia – 6,5 – Var virkelig ikke påskrudd mot Napoli, men her er han tilbake der vi er vant med å se ham. Biglia bommer på bare én pasning gjennom hele kampen, bryter opp Romas spill på en god måte og er først på veldig mye i midten. Et stygt balltap som fort kunne endt i scoring, men alt i alt en veldig god prestasjon.

Bonaventura – 6,5 – Er igjen den kreative kraften på Milans midtbane. Tar seg forbi spillere, slår stikkere gjennom Romas forsvarsledd og mye involvert. Virker å være kvitt skadeproblemene fra forrige sesong, og nå er rykket tilbake.

Suso – 6,0 – Mye involvert og kommer til en del sjanser, men blir litt lett å lese og utnytter mulighetene sine dårlig. Flink til å komme i gode posisjoner og skaper mye trøbbel for Roma, men blir tidvis litt ego.

Higuain – 7,0 – En god kamp krones med den avgjørende assisten langt inne i overtiden. Beveger seg ekstremt mye og er et langt steg foran de øvrige spissene vi har hatt de siste årene i det oppbyggende spillet. Lurer på offsidegrensen hele kampen og setter en ball i mål, men blir til slutt dømt for offside etter VAR. Alt av timing sitter ikke helt enda, men dette var en meget god kamp fra Higuain!

Calhanoglu – 7,0 – Var sårt savnet mot Napoli og viser hvorfor her. Slår mer enn dobbelt så mange nøkkelpasninger som alle andre på banen, prikker inn noen gode innlegg og står for et par gode skuddforsøk. Tyrkeren ser ut til å fortsette der han slapp i vår.

Innbyttere:

Laxalt – I/V – Klarer ikke prege kampen nevneverdig, men gjør stort sett jobben sin på venstrebacken. Litt passiv i noen dueller.

Castillejo – I/V – Jobber knallhardt og viser seg fint frem på de drøye ti minuttene han får. Har bra ferdigheter og hurtigheten hans kan bli et farlig angrepsvåpen.

Cutrone – 7,0 – Får de siste 10, som mot Napoli. I første serierunde fikk han aldri muligheten, men her bød den seg dypt inne i overtiden og da var unggutten iskald. Strålende bevegelse og en god avslutning!

Gattuso – 7,0 – Dette var bra! Førsteomgangen er strålende, og Milan spiller tidvis veldig god fotball samtidig som man har full kontroll på alt Roma kommer med. Etter hvilen faller det litt sammen de første 15, når Roma bytter formasjon. Milan kommer dog inn i det igjen og på overtid får man betalt for en god prestasjon! Sterkt å komme tilbake etter en tøff smell i serieåpningen. Det må gjøres noe med dødballene, både offensivt og defensivt. Nå har det blitt baklengs etter klareringer ut i returrom i begge kamper, og Milan har ikke skapt en eneste mulighet på dødball. Sett bort fra det var dette veldig gledelig fra Milans side.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page