top of page

Spillervurderinger: Milan – Roma (1-4)Det er dyster lesing, men her får du spillervurderingene fra oppgjøret mot Roma:

Donnarumma – 6,5 – Gjør en rekke gode redninger og holder Milan inne i kampen en periode, men må til slutt hente ballen ut av nettet hele fire ganger.

De Sciglio – 4,5 – Fullstendig rundingsbøye. Sjanseløs mot Perotti og blir gått av gang på gang. Gjør ting ok med ball.

Zapata – 5,5 – Forholdsvis svak i førsteomgang, men er en av de som presterer bedre etter pause og gjør totalt sett en helt ok kamp. Bra med ball, ikke direkte involvert i baklengsmål og et par gode defensive involveringer.

Paletta – 3,5 – Dette holder ikke mål. Kommer seg ikke opp i press på skudd fra distanse, blir fraløpt utallige ganger og kløner det også til med å lage et straffespark og pådra seg sesongens fjerde røde, etter å ha stått med hoftefeste i det gjennomspillet går. Fryktelig opptreden!

Vangioni – 4,0 – Blir kjørt noe voldsomt av Salah og gjør også et par stygge feil, blant annet en merkelig vurdering i forkant av 1-0.

Mati Fernandez – 4,0 – Sliter voldsomt med tempoet og faller fullstendig igjennom mot Romas solide midtbane. Blir tatt av til pause.

Sosa – 4,5 – Roter bort ballen utallige ganger på den sentrale midtbanen og får heller ikke til all verden med ball. Et kanonskudd som byr Szczezny på trøbbel, men ellers er det lite positivt å si her.

Pasalic – 5,5 – Setter målet etter et smart løp. Ellers er det noe anonymt, men ikke veldig svakt fra Pasalic.

Suso – 6,0 – Skaper litt og har strålende teknikk på små flater, men har vanskelige arbeidsforhold og klarer ikke utrette det helt store. Det står dog ikke på Suso, for han gjør på mange måter jobben sin.

Lapadula – 5,0 – Jobber og sliter, og er også involvert i en del nestensituasjoner. Det blir dog med akkurat det, nesten. Ikke all verdens kamp.

Deulofeu – 5,0 – Kommer seg fint forbi Emerson ved et par anledninger, men sliter etter hvert veldig med å prege kampen. En del gode dødballer, blant annet på scoringen.

Innbyttere:

Bertolacci – 5,5 – Leverer en grei andreomgang. Litt i overkant hissig, og kunne fått rødt for en stygg ettersleng, men gjør ellers en ok jobb. Et godt skudd fra distanse og noen gode fremspill.

Ocampos – 6,5 – Kommer inn og får satt litt fart på Milan. Fin stuss på første når Pasalic setter inn scoringen.

Gomez – I/V – Kommer inn etter at Paletta blir utvist på slutten.

Montella – 4,5 – Spillermaterialet er kanskje ikke all verden, men dette var svake greier. Milan blir fullstendig overspilt og er aldri i nærheten av Roma. At Gomez benkes for Paletta/Zapata er og forblir et mysterium, og Locatelli hadde antagelig gjort en bedre jobb enn Sosa her.

ma:

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page