top of page

Spillervurderinger: Milan – Roma (1-3)Milan tapte 3-1 mot Roma i serieavslutningen. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Gjør noen svært gode redninger, deriblant to reaksjonsredninger på avslutninger fra kort hold det er høy klasse på. Går litt tidlig ned på 1-0, hvor han bør stå oppreist så lenge som mulig. Alt i alt en god kamp, til tross for 3 baklengs.

De Sciglio – 5,5 – Fint med fremover i banen, og slår flere gode innlegg, spesielt etter at han flyttes over på venstre. Stort sett ok defensivt, men hva han driver med på 0-3 er det vanskelig å forstå. Står bare og ser på, mens resten av forsvaret må sideforskyve så mye at målet står åpent når Emerson jakter returen. Uakseptabelt, selv på 0-3.

Mexes – 5,0 – Har voldsomme tempoproblemer og havner på etterskudd ved en rekke anledninger. Skal ha for at han prøver hele veien, og for at han fremstår som trygg med ball.

Alex – 2,5 – Dette er noe av det svakeste en Milan-spiller har levert hele sesongen. Spiller igjennom Salah etter 16 minutter, opphever offsiden på 1-0, følger ikke løpet på 2-0 og blir helt riktig tatt av etter en grusom forestilling. Har kollapset de siste ukene, og blir fraløpt i samtlige minutter han er på banen.

Romagnoli – 5,5 – Sliter litt som venstreback mot Salah, hvilket ikke er så overraskende. Det er dog ikke Romagnolis skyld at målene kommer, og med ham som stopper ser det iallfall litt bedre ut.

Bertolacci – 5,0 – Sliter veldig med å prege kampen. Forsøker å bidra i det offensive, hvor han tar ansvar med ball, men lykkes med lite. Byttes ut tidlig i andreomgang.

Locatelli – 5,0 – Det ble ingen drømmedebut for unggutten, som slo bort ballen i forkant av 1-0. Sliter med å prege kampen i nevneverdig grad og har for lav treffprosent. Fryktelig tøff oppgave mot en fryktinngytende midtbane.

Kucka – 6,0 – River og herjer på midten, hvor han gjør en manns jobb. Strålende defensive stats, og bidrar også med noen fine fremspill. Relativt god kamp fra slovaken.

Honda – 5,5 – Sliter med å prege kampen nevneverdig som mellomromsspiller, men kommer seg til store muligheter. Bør score minst ett, men skal ha for å være involvert i store sjanser.

Balotelli – 4,5 – Lite å jobbe med og dermed lite involvert. Lykkes heller ikke spesielt godt når han får ballen. Tatt av til pause.

Bacca – 6,0 – Man vet hva man får med Bacca. Han kan å score mål, og satte inn sitt 18 seriemål for sesongen, men ellers er det lite. Slår 6 pasninger i løpet av hele kampen og går seg ofte fast med ball i beina.

Innbyttere:

Luiz Adriano – 5,0 – Tilfører svært lite.

Bonaventura – 6,0 – Sliter med å prege kampen nevneverdig, men viser sin kreativitet ved et par anledninger. Kommer også til en del avslutninger og totalt sett må det anses som godkjent fra Bona.

Calabria – 6,0 – Strøken assist når han slår et perfekt innlegg. Trygg med ball og stort sett godkjent defensivt, selv om det glipper litt på 0-3.

Brocchi – 4,0 – Laguttaket er en katastrofe. Romagnoli som back og verdens tregeste stopperpar mot hurtige Roma-spillere blir brutalt straffet, og på mange måter må dette anses som et taktisk tap. De første målene kommer som en følge av at Milan skal sette en relativt høy offsidelinje, men det fungerer fryktelig dårlig når timingen ikke sitter og stopperne ikke har mulighet til å matche motspillere på tempo. Har ikke hatt noen positiv innvirkning på laget, og forhåpentligvis var dette siste gang han ledet laget i en seriekamp.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page