top of page

Spillervurderinger: Milan – Roma (0-2)Milan leverte tidvis ganske godt i oppgjøret mot Roma, men det ble til slutt et 2-0-tap. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 4,5 – Gjør en del gode redninger, blant annet når Florenzi kommer alene med keeper. På de to målene han slipper inn bør han gjøre en bedre jobb, selv om det første går via Romagnoli. Returen på 2-0 er fryktelig svak, og må kunne kategoriseres som en keepertabbe. Gjør også en del feil med ballen i beina.

Musacchio – 5,0 – Bør falle inn og dekke rommet for Bonucci på det andre målet, og stenger ikke godt nok av på 1-0. Sliter litt i duellene med Dzeko og gjør én stygg pasningsfeil, men skal også ha en del honnør for det han gjør utover det, hvor han rydder opp godt ved flere anledninger.

Bonucci – 5,5 – Roter bort ballen stygt på egen halvdel ved én anledning i førsteomgang, og feilposisjonerer seg på Florenzis kjempesjanse. Ellers er Bonucci solid defensivt, og han er også nært en scoring etter dødball. Litt mange pasningsfeil.

Romagnoli – 6,0 – Best av de i den bakre treeren. Sterk i duellene, bra med ball og gjør få feil. God prestasjon mot sine gamle lagkamerater.

Borini – 6,0 – Løser sin nye rolle relativt godt. Bra defensivt og har faktisk god kontroll på El Shaarawy gjennom hele kampen. Har også ferdigheter til å utfordre offensivt og har en god innleggsfot, men treffprosenten på pasninger må bedres.

Kessie – 5,5 – Blir løpende mye i mellom og involveres lite i spillet. Bra defensivt og kommer seg også til et par ok skuddforsøk, men totalt sett en ganske anonym opptreden.

Biglia – 6,5 – Tidvis svært god, og gjør en meget solid jobb på midten. Gjør en rekke gode involveringer defensivt, er meget trygg i det han foretar seg med ball og setter også opp et par gode muligheter.

Calhanoglu – 4,5 – Slurver en del med førstetouchene, men er likevel en av de som skaper litt. Kommer ofte i gode posisjoner, uten å få så mye ut av det i denne kampen. Bruker ofte for lang tid og mister mye ball. Tar en idiotisk utvisning når han feller Nainggolan uten å forsøke å ta ball, når han allerede har det gule.

Rodriguez – 6,0 – Som alltid svært god når han kommer til innlegg, men blir sperret av ganske godt i store deler av kampen. Fryktelig nær en assist og en av de som skaper trøbbel for Roma. Bør markere ut Florenzi på 2-0, men klarer ikke plukke opp løpet.

Kalinic – 5,5 – Jobber på alt og kommer seg etter hvert til noen store sjanser. Involvert i en del gode angrep, uten at han gjør de helt store tingene selv. Flink til å bevege seg og bidrar godt i de periodene Milan er gode, men blir fraværende i for store deler av oppgjøret.

Andre Silva – 6,5 – Fortsetter å imponere! Det blir ikke målpoeng i denne kampen, men det er nesten bare tilfeldigheter som gjør at han ikke ender med tellende resultat. Fantastisk teknikk, hvilket han blant annet viser når han drar av Bruno Peres tre ganger på et sekund. En konstant trussel og er stor i andreomgang frem til Roma scorer.

Innbyttere:

Cutrone – I/V – Får ikke utrettet noe i de minuttene han får.

Bonaventura – I/V – Kommer inn helt på tampen.

Montella – 5,5 – Det blir tap, men det er en god del positivt å ta med seg fra denne kampen. Strukturelt ser det bedre ut defensivt og Milan er best i store deler av oppgjøret, men man klarer ikke utnytte mulighetene og til slutt glipper det også bakover. Lykkes med Borini på vingbacken og har en potensiell stjerne i Andre Silva, som må få tillit fremover.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page