top of page

Spillervurderinger: Milan – Rijeka (3-2)Donnarumma – 6,0 – Gjør noen gode redninger i løpet av kampen. Er nære ved å stoppe det første baklengsmålet, men nøler kanskje litt lenge og er også uheldig. Har god mulighet til å ta straffen, men får ikke stoppet den.

Musacchio – 6,5 – En del av en forsvarslinje som sliter med samspillet. Posisjoneringen er tidvis ikke helt bra, men totalt sett er Musacchio den som opptrer med størst trygghet og spiller klart best av de tre stopperne. Setter inn et mål etter en dødball og blir på mange måter matchavgjørende.

Bonucci – 5,0 – Tidlig ute med en stygg feilpasning og gjør et par graverende feil gjennom kampen. Sliter også med å sette linja, og roter det til noe voldsom på det første baklengsmålet. Nest sist på 2-0, når han timer bra inn på bakre etter en dødball.

Romagnoli – 5,5 – Kløner det til når han lager straffen, selv om den er noe billig. Sliter ellers med å følge mann godt nok, og ender også opp med å oppheve offsiden ved noen anledninger.

Abate – 5,5 – Ikke så mye å utsette på prestasjonen, men offensivt er det litt tynt. Bør ha mer å bidra med fremover på banen, spesielt når han har såpass bra kontroll bakover.

Kessie – 5,5 – Finner ikke helt rytmen i dette oppgjøret og er lite involvert. Roter litt med ball og sliter med å få brukt de enorme fysiske forutsetningene han har.

Locatteli – 6,0 – Gjør en forholdsvis god jobb som spillsentral og er også bra i duellspillet, både i lufta og langs bakken. Solid fra unggutten!

Calhanoglu – 6,5 – I likhet med Kessie ikke involvert i så stor grad, men de gangene Calhanoglu får ballen er han alltid ute etter å skape noe. Slår et par nydelige stikkere og jobber også svært godt hjemover, med stor intensitet i presset og et par susende taklinger.

Borini – 7,0 – Den utskjelte signeringen blir en av heltene i dette oppgjøret. Spiller fint frem til Silva på 1-0, selv om portugiseren gjør det meste av jobben selv. Det han gjør i forkant av det avgjørende 3-2-målet er det dog høy klasse over! Ellers er det greit defensivt og nokså bra med ball, selv om feilprosenten er litt høy.

Cutrone – 7,0 – Det er så deilig å se et produkt fra eget ungdomsakademi avgjøre kamper! Beveger seg smart, er alltid villig til å gå på løp og har også fysiske forutsetninger til å skape trøbbel for motstanderen. Lykkes på ingen måte med alt, men gir alt og belønnes for det på overtid.

Andre Silva – 7,5 – Har et helt vanvittig potensial! Fysisk robust, rask, glitrende teknikk og en solid avslutter. Fungerer svært godt i tospann med Cutrone, involverer seg godt i spillet og scorer et strålende mål. Bør være et soleklart førstevalg på topp!

Innbyttere:

Bonaventura – 6,0 – Et steg i riktig retning for en Bona som har virket litt ute av form den siste tiden. Treffer på samtlige pasninger, skaper et par sjanser og leverer relativt godt selv om laget faller litt sammen utover i andreomgang.

Jose Mauri – I/V – Får en sjelden mulighet og leverer godt i innhoppet. Slår en helt strøken pasning ut på kanten i forkant av det avgjørende målet, og har også flere fine pasninger i løpet av de tjue minuttene han får.

Suso – I/V – Preger ikke kampen i veldig stor grad i innhoppet.

Montella – 5,0 – Det er en del strukturelle problemer i Milan og her har Montella mye å jobbe med. Defensivt henger det ikke helt sammen og det er alt for lett å skape sjanser på Milan, det til tross for at forsvaret består av solide enkeltspillere. Tidvis spiller Milan godt også i denne kampen, men det er en del stygge feil det må tas tak i og Montella begynner nok å frykte for jobben.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page