top of page

Spillervurderinger: Milan – Real MadridMilan spilte torsdag en treningskamp mot Real Madrid. Milan styrte store deler av kampen, og skapte klart flest sjanser, men maktet aldri å finne nettet. Dermed endte det i straffesparkkonkurranse, hvor Real trakk det lengste strået. Når Donnarumma bommet på den avgjørende straffen endte det 10-9 i favør spanjolene. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 6,0 – Forholdsvis bra kontroll på det som kommer. Holder på å rote det til på et skudd fra Bale, men redder også den. Ikke satt på voldsomt store prøver.

De Sciglio – 6,0 – Klarer seg godt mot Ronaldo på høyresiden, og har bra kontroll defensivt. Bidrar lite fremover på banen.

Alex – 6,0 – Sterk i duellspillet, og rydder unna mye i luftrommet. Noe temposvak, og imponerer heller ikke med ball i beina, men er en bauta defensivt.

Ely – 7,0 – Imponerer veldig mot verdensstjernene. Klok, god med ball og har også fysikk til å rydde opp defensivt. Tør å ta med seg ballen gjennom et pressledd, og er slik også en viktig bidragsyter offensivt.

Antonelli – 7,0 – Veldig frisk langs venstresiden. Nært scoring før det er gått ti minutter, og i tospann med Niang er han en konstant trussel fremover. Godkjent defensivt.

Poli – 6,0 – Jobber og sliter på midtbanen, og bidrar til å holde Ronaldo stille. Bra defensivt, lite å bidra med fremover.

De Jong – 7,0 – Stor på midtbanen. Dekker enorme rom, takler så det suser og er også den ballsentralen vi har blitt vant til å se. Strålende fra nederlenderen, som også kan se ut til å være klubbens nye kaptein.

Bertolacci – 5,5 – Nysigneringen viser seg tidvis frem med god teknikk og en fin venstrefot, men er for unøyaktig og står for en hel del balltap.

Suso – 5,5 – Står for mye av det samme som Bertolacci i dette oppgjøret. Nydelig driv med ballen, men vil i overkant mye.

Cerci – 5,0 – Tam og anonym. Viser tidvis fart og styrke, i tillegg til god teknikk, men blir for stasjonær.

Niang – 7,0 – Fortsetter der han slapp i Genoa. Har ekstrem fart og teknikk, og skaper store problemer for blant annet Pepe. Nært scoring ved flere anledninger, og kampens kanskje beste spiller.

Innbyttere:

Donnarumma – 6,0 – 16-åringen klarer seg fint, uten at han blir satt på de store prøvene. Redder én straffe, men bommer dessverre på sin egen.

Mexes – 6,0 – Bra kontroll defensivt, selv om posisjoneringen tidvis kan kritiseres. Litt hissig på å bryte tidlig, men gjør det også vanskelig å være Real-spiller.

Zapata – 6,5 – Viser at har svært gode forutseninger som midtstopper. Bra fart og styrke, og er i tillegg god med ball. Få mangler, når hodet er på plass.

Montolivo – 5,0 – Drar ned tempoet i litt for stor grad, og bommer med en del pasninger. God posisjonering defensivt, noe som gjør at han vinner mange baller.

Mauri – 6,5 – Minner ikke så rent lite om idolet Gattuso. Rå ballvinner med stor aksjonsradius. Leverer også bra med ball.

Honda – 6,0 – Gjør seg bedre i rollen bak spissene enn ute på kanten, men får ikke preget oppgjøret nevneverdig.

Luiz Adriano – 5,5 – Ikke like god som mot Inter. Lite involvert og sliter med å skape nevneverdige problemer for Real-forsvaret.

Bacca – 6,5 – Bevegelig, aggressiv og påskrudd. Har en vanskelig jobb med å passere Varane, men skaper kampens største mulighet med et strålende volleyskudd som tvinger frem en kjemperedning fra Casilla. Bommer på sin straffe.

Paletta – 6,5 – Oppofrende stil, og stopper flere potensielt farlige muligheter. Litt på etterskrudd grunnet manglende tempo, men redder seg inn på heltemodig vis.

Calabria – I/V – Lite involvert i innhoppet på venstrebacken.

Matri – I/V – Entrer banen når det blåses av. Setter sin straffe.

Mihajlovic – 6,5 – Milan holder nullen igjen, og styrer store deler av kampen mot Real Madrid. Skaper mest og har bra kontroll defensivt gjennom stort sett hele kampen. Laget viser også bra bredde.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page