top of page

Spillervurderinger: Milan-Real Betis (1-2)Reina – 5,0 – Når man snakker om at Reina bør spille fordi han er bedre enn Donnarumma med ballen i beina, så er det litt skremmende å se noen av feilpasningene Reina slår. Kan umulig gjøre noe med den andre scoringen, men burde kanskje kunne avverget den første.

Calabria – 5,5 – Trøbler en del med Lo Celso og er mye på etterskudd i dette oppgjøret. Kommer seg når han får Suso inn foran seg, og samspillet med Bakayoko var dårlig.

Zapata – 5,0 – Fryktelig jobb på den første scoringen, hvor han roter noe voldsomt i forsøket på å takle Lo Celso. Ellers grei defensivt, men bruker for lang tid med ball og sliter tidvis i pasningsspillet.

Romagnoli – 5,5 – Slipper manen sin på 0-1, men bortsett fra det er han forholdsvis solid defensivt. Er også involvert i forkant av 0-2, når han klarerer ut i farlig rom.

Laxalt – 5,0 – Varierer voldsomt, men den defensive posisjoneringen er et stort problem. Gjør en del bra med ball, men sluttproduktet er ikke all verden.

Bakayoko – 4,5 – Svak opptreden igjen. Har driv med ball, men viser det for sjelden og virker rett og slett å ha hodet andre steder. Blir fortjent byttet ut.


Biglia – 6,0 – Ålreit opptreden fra Biglia. Dekker en del rom på midten og har mye jobb å gjøre. Også solid i pasningsspillet, men klarer ikke stenge av midten ordentlig på de to scoringene.

Bonaventura – 4,5 – Inne i sin dårligste form etter at han kom til Milan. Lykkes ikke med noe som helst i denne kampen, men skal ha for å forsøke og den innsatsen han legger ned. Blir frustrert og går seg fast, gang på gang.

Castillejo – 6,0 – Milans beste, men mister hodet fullstendig og blir til slutt utvist. Assisterer scoringen, har et kanonskudd i stolpen og blir muligens snytt for en straffe. Gjør med andre ord en god del bra, men står også for i overkant mange balltap.

Higuain – 5,0 – Får en kjempemulighet rett før pause, men har bestemt seg for å runde keeper og ender opp med å aldri få avsluttet. Lite å jobbe med og virker veldig frustrert.

Borini – 3,5 – Hva gjør han på banen?

Innbyttere: Cutrone – 7,0 – Får satt inn en scoring og bringer ny tro inn i Milan når han kommer inn. Spiller med hjertet utenpå drakta og har en voldsom vilje, noe som drar i gang flere i laget.

Suso – 6,0 – Skaper ubalanse hos Betis og bidrar til å løfte laget, men blir i overkant egoistisk og skal gjøre så godt som alt på egenhånd. Uansett en bidragsyter til at Milan leverer bedre de siste 20.

Bertolacci – I/V – Godt innhopp! Setter opp Castillejo når han blir felt i straffesituasjonen og slår flere fine stikkere gjennom midtbaneleddet.


Gattuso – 4,5 – Tannløst, kjedelig og dårlig. Etter fadesen mot Inter burde Milan hatt full tenning for å slå tilbake her, men i stedet ble det en nitrist kveld hjemme på San Siro. Man kunne sikret seg et fantastisk utgangspunkt foran de siste tre kampene, men nå må man i stedet levere borte mot Betis for å kunne ta gruppeseieren.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page